1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAHA DUYARLI OLMAYA DAVET
DAHA DUYARLI OLMAYA DAVET

DAHA DUYARLI OLMAYA DAVET

Anlamlı ve örnek bir etkinlik;

A+A-

Ağaç dikme etkinliği, Sos Gençlik Evi Sosyal Sorumluluk Projesi altında;  Sos Gençlik Evi, Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi ve Girne Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenmiştir.

Sos Gençlik Evi ve Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi olarak, diktiğimiz her fidan ile bir ağaca can vererek, el ele daha yeşil yarınlar için bugün buradayız.

Düzenlemiş olduğumuz etkinliğin amacı Sos Gençlik Evi’nde yaşamını sürdüren gençlerimiz ile Da vinci Bilim Ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerimizin çevre bilincini, doğa ve ağaç sevgisini ve duyarlılığını artırmak ayrıca çevremize ve doğamıza küçükte olsa bir katkıda bulunmaktır.

İnsan yaşamında çok büyük rolü olan ormanlarımız gün geçtikçe çıkan yangınlar sonucu azalmaktadır. Yaşamımızı sürdürebilmemiz için gerekli ve en önemli faktör olan oksijen maalesef ki bir şekilde üretilemiyor ve doğanın eşsiz varlığı olan yeşilin, en çok da ağaçların bize yaşama armağanıdır. Bugün yeterince sahip olduğumuz oksijenimizi ileriye taşımak, ileride oluşacak ormanımızın faydalarından yararlanmak, doğaya küçük de olsa bir katkıda bulunmak ve gençlerimize de bu duyarlılığı aşılamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Birçok fidana can vermek, ayrıca fidan ekmenin sadece fidanı ekerek kalmadığını, bakılıp korunması gerekliliğini vurgulamak için üç güzide kurum bir araya geldik.

Gençlerimiz bu etkinliğe katılarak doğamızın yeşillenmesine katkıda bulundukları için çok mutlu oldular.

Bizler Sos Gençlik Evi ve Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi olarak herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Teşekkürler…

 

                        Sos Çocuk Köyü Derneği - Da Vinci Bilim Ve Sanat Merkezi

Kıbrıs 7/24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.