1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dakika Başına 600 Bin TL İstedi!
Dakika Başına 600 Bin TL İstedi!

Dakika Başına 600 Bin TL İstedi!

Meryem fazla uçtu!

A+A-

Arap yıldız Fayez AlSaeed, yeni klibinde oynaması için Meryem Uzerli’ye teklif götürdü. Dakika başına 600 bin lira, toplamda 1 milyon dolar isteyen oyuncu, ‘Meryem, yüksekten uçuyor’ dedirtti.

Ülkemizde yakaladığı şöhreti Arap ve Ortadoğu dünyasına taşıyan Meryem Uzerli, gün geçmiyor ki buradan bir teklif almasın... Sık sık Dubai'ye giden ve yakında kendi ismini taşıyan kozmetik ürünlerini burada satışa sunacak olan güzel oyuncuya yeni bir teklif geldi. Birleşik Arap Emirlikleri'nin yıldızı Fayez AlSaeed, yeni şarkısının klibinde Meryem Uzerli'yi oynatmak istedi. Arap şarkıcı, ortak tanıdıkları sayesinde güzel oyuncuya ulaştı.
 
SANKİ HOLLYWOOD STARI
 
Türkiye'de rol aldığı dizi, film ve reklamlardan astronomik ücretler alan Meryem Uzerli, yine yüksekten uçtu. Güzel oyuncu, Fayez AlSaeed'in klibinde oynamak için ünlü şarkıcıdan tam 1 milyon dolar istedi! Meryem Uzerli'nin talep ettiği ücret, hem AlSaeed'i hem de Arap hayranlarını şoke etti. Alman oyuncunun, 5 dakikalık klipte oynamak için yaklaşık 3 milyon lira istemesi "Meryem, kendisini Hollywood yıldızı sanıyor" dedirtti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.