1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DALGALAR ALDI GÖTÜRDÜ
DALGALAR ALDI GÖTÜRDÜ

DALGALAR ALDI GÖTÜRDÜ

Hayatının baharında ölüme sürükleyen olay...

A+A-

 

Türkiye’nin Malatya ilinde görev yapan 31 yaşındaki havacı pilot üsteğmen Oktay Kuz, tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta, Gazimağusa Ordu Evi’nde yaşadığı üzücü bir olay sonucu hayatını kaybetti.

Oktay Kuz’u, hayatının baharında ölüme sürükleyen olay ordu evinin yanındaki denizde gerçekleşti. Arkadaşları ile beraber denize giren ve dalgalara kapılan Oktay Kuz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Azgın dalgalarla boğuşan Kuz’u, canını hiçe sayarak kurtaran ve askeri ambulansla hastaneye yetiştirmek için uğraşan arkadaşlarının çabası da sonuç vermedi.

Yetkililer, hastaneye getirilen genç komutanın, tüm uğraşlara rağmen hayata döndürlemediği bilgisini verdi.

Olayın gerçekleştiği saatte denizde olan arkadaşları ise Kuz’un ölümüne inanmak istemedi ve uzun süre acil servis önünde bekledi.

Tatile gelmişti
Talihsiz bir şekilde yaşamını yitiren Hava Pilot Üsteğmen Oktay Kuz’ un başarılı bir subay olduğu ve çeşitli madalyaları bulunduğu öğrenildi. Arkadaşları ile beraber Gazimağusa’da ordu evine tatile gelen Kuz, arkadaşları ile beraber denize girdiği esnada bu acı olay yaşandı. Kuz’un cenazesi memleketine gönderilecek.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.