1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAMADIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI
DAMADIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

DAMADIYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Takla atan araçtaki sürücü yaşamını kaybetti

A+A-

Karpaz'da dün meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatım kaybetti. Saat 09:00 sıralarında meydana gelen kazada 66 yaşındaki Yenierenköylü Fezile Barbali adlı araç sürücüsü yaşamım yitirdi.

Altı ay önce polis memuru damadı Aykut Mimar'ı trafik kazasında kaybeden Fezile Barbali, damadıyla aynı kaderi paylaştı.

Kaza, Karpaz'dan Gazimağusa istikametine doğru seyir halinde olan Fezile Barbali yönetimindeki DU 383 plakalı aracın, Pamuklu- Çayırova anayolu arasında Yıldız Tepe Restoran yakınlarında kontrolden çıkması sonucu meydana geldi.

Aracın, virajı alamayarak yoldan çıktığı ve takla attığı kaydedildi.

Araçta bulunan Barbali'nin 36 yaşındaki kızı Hasret Mimar ve 21 yaşındaki torunu Nogay Volkan yaralandı.

Kaza sonrası Fezile Barbali dört çekişli aracın arka kapısından yaralı olarak güçlükle çıkarıldı.
Mehmetçik Sağlık Ocağı'ndan gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fezile Barbali'nin yolda yaşamım yitirdiği öğrenildi.

Araçta yolcu olarak bulunan kızı ye torunu da Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Önce eşini sonra annesini kaybetti

Altı ay önce yine bir trafik kazasmda eşi Aykut Mimar'ı kaybeden Hasret Mimar dün de annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Olay yerine gelen Polis Müdür Muavini ve Trafik Müdürü Ahmet Beşerler, İskele Emniyet Müdürü Şengül Kadı, İskele Trafik Şube Amiri Derviş Çimer ve Ziyamet Polis Karakolu Amiri Ceyhan Paşa incelemelerde bulundu.

Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı ve trafik akışı Bafra -Büyükkonuk tarafindan verildi. Yeni yıla iki gün kala, damadından sadece altı ay sonra Fezile Barbali'nin de ölümü bölgede büyük üzüntüye neden oldu. Yenierenköy'de sevilen ve sayılan biri olarak bilinen Fezile Barbali'nin ölümü tüm Karpaz bölgesinde de büyük üzüntü yarattı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.