1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DANA, KÜÇÜK KAYMAKLI’DA BAŞMAN VE SERTOĞLU İLE BULUŞTU
DANA, KÜÇÜK KAYMAKLI’DA BAŞMAN VE SERTOĞLU İLE BULUŞTU

DANA, KÜÇÜK KAYMAKLI’DA BAŞMAN VE SERTOĞLU İLE BULUŞTU

Dana, Küçük Kaymaklı’da Başman ve Sertoğlu ile buluştu.

A+A-

UBP Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kemal Deniz Dana ve UBP Belediye Meclis Üyesi adayları, Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı ve yöneticilerle bir araya geldi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, Dana’ya ziyaretinde UBP milletvekilleri Ersin Tatar ile Faiz Sucuoğlu eşlik ederken, ziyarette, bir önceki seçimde UBP’nin Lefkoşa Belediye Başkan adayı olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Başman da hazır bulundu.

Kemal Deniz Dana konuşmasında, Kıbrıs Türk Spor Tarihi’nin en önemli ve önde gelen kulüplerinden biri olan Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nün ülkenin spor alanında ilerleyebilmesi için ortaya koyduğu çabaların farkında olduğunu, kendisinin da eski bir sporcu olduğunu ve Lefkoşa’nın yapısal ve mali eksikliklerinden dolayı halkın spordan mahrum kalmasının çok önemli bir eksik olduğunu dile getirdi.

Dana, “göreve geldiği takdirde gecesini gündüzüne katarak, tam gaz ve hiç ara vermeden sadece spor alanında değil, Lefkoşa’nın tüm eksikliklerini gidermek için çalışacağını” kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.