1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DANSÇI ÖZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
DANSÇI ÖZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

DANSÇI ÖZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Metin Öz isimli kişi, kaldığı pansiyon odasında çeşitli türlerde uyuşturucu bulunmasıyla hakkında başlatılan polis soruşturması tamamlandı.

A+A-

KKTC’ye 13 Ağustos tarihinde turist olarak giriş yapmasının ardından çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Metin Öz isimli kişi, kaldığı pansiyon odasında çeşitli türlerde uyuşturucu bulunmasıyla hakkında başlatılan polis soruşturması tamamlandı.

Hakkında “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlaması getirilen zanlı Metin Öz, davaları görüşülünceye kadar 2 ayı aşmayacak bir süre ile Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderildi.

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlğü’nde görevli polis memuru, zanlı Metin Öz’ün kalmakta olduğu pansiyonda 15 Ağustos’ta gerçekleştirilen arama sonucunda zanlıya ait bavul içerisinde eşyalarının arasına gizlenmiş farklı paketler halinde yaklaşık 6 gram hintkeneviri türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde, 2 ayrı paket halinde toplam 9 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ve yaklaşık 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Zanlının “Uyuşturucu madde ithali ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu ifade eden polis, zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını kaydetti.

Polis,zanlının verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirterek, zanlının turist statüsünde ve KKTC ile yasal bağı bulunmadığına dikkat çekti. Polis, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkmesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlı Metin Öz’ün işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının davalarında hazır bulunabilmesini sağlamak adına 2 ay süreyle Merkezi Cezaevi’ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.