1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DARP EDİLDİĞİNİ RAPORLA İSPATLADI
DARP EDİLDİĞİNİ RAPORLA İSPATLADI

DARP EDİLDİĞİNİ RAPORLA İSPATLADI

Aralarında çıkan tartışmada eşi Moran Albert Salahi'yi göğsünden bıçaklayan Amber Çavuş, mahkeme tarafından teminata bağlandı

A+A-

Tartışma esnasında kendisini darp eden eşi Moran Albert Salahi'yi göğsünden bıçaklayan 32 yaşındaki Amber Çavuş hakkında başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Çavuş soruşturma amaçlı 3 gün polis nezaretinde tutuklu kaldı. Bu süre içerisinde yapılan soruşturmada zanlı Çavuş’un eşi tarafından darp edildiğini iddia ettiği öğrenildi. İfadesi üzerine doktor kontrolünden geçirilen zanlı Çavuş’un sırtında, karnında ve boynunda darp izleri olduğu tespit edildi. Tutukluluk süresi dolan zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlıyı yargılanıncaya kadar özgür bıraktı. Doktor raporu ile darp edildiği belirlenen Çavuş’un eşi Moran Albert Salahi hakkında yasal işlem başlatıp başlatılmayacağı ise açıklanmadı.

 

TARTIŞMA KANLI BİTTİ: Lefkoşa- Göçmenköy’de 17 Ağustos akşamı saat 20.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle olmuştu. Geçen yıl mahkeme kararı ile ayrılan ancak çocukları için birlikte yaşamaya devam eden zanlı Çavuş ile Salahi çifti akşam saatlerinde tartışmış, çıkan tartışma kanlı bitmişti. Zanlı Çavuş, kavga esnasında kendisini darp eden eşi Salahi’yi mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile göğsüne bir kez saplamak sureti ile yaralamıştı.

ÜÇ GÜN TUTUKLU KALDI: Yaralanan Salahi, Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılmış, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Zanlı Amber Çavuş ise “yaralama” suçlamasıyla gözaltına alınarak Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılmış, aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alınmıştı.

VÜCUDUNDA ŞİDDETİN İZİ VAR: Mahkeme kararı ile 3 gündür tutuklu bulunan zanlı hakkında “yaralama” suçlamasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Zanlı Çavuş’un soruşturma sürecinde polise şiddet gördüğüne dair ifade verdiği öğrenildi. İfadesi üzerine doktor kontrolünden geçirilen zanlı Çavuş’un sırtında, karnında ve boynunda darp izleri olduğu tespit edildi.

İLERİDE YARGILANACAK: Tutukluluk süresi dolan zanlı Çavuş dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Zanlı Çavuş ileride “yaralama” suçundan yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı. Mahkeme, zanlının sadece yurt dışına çıkışına yasak getirilmesine karar verdi. Doktor raporu ile darp edildiği belirlenen Çavuş’un eşi Moran Albert Salahi hakkında yasal işlem başlatıp başlatılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.