1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DARP ETTİ, SAÇLARINI YOLDU, TECAVÜZE KALKIŞTI
DARP ETTİ, SAÇLARINI YOLDU, TECAVÜZE KALKIŞTI

DARP ETTİ, SAÇLARINI YOLDU, TECAVÜZE KALKIŞTI

Darp Etti, Saçlarını Yoldu, Tecavüze Kalkıştı

A+A-

Suna ERDEN

Nijeryalı uyruklu üniversite öğrencisi 22 yaşındaki genç kadın aracına bindiği M.A isimli adamın saldırısına uğradı. M.A’nın genç kıza tecavüz etmeye kalkıştığı öne sürüldü

Girne’de dün akşam saatlerinde Nijeryalı uyruklu üniversite öğrencisi 22 yaşındaki genç kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı. GAÜ’ye gitmek için otostop çektiği öne sürülen ve M.A isimli adamın aracına binen genç kadın saldırıya uğradı. M. A, Karaoğlanoğlu bölgesinde bulunan Çin Pazarı civarına gelince aniden aracını boş araziye çevirdi. İddialara göre genç kıza cinsel ilişki teklif eden M.A, hayır cevabı aldı. M.A’nın ısrarcı tavırları üzerine genç kadın araçtan inerek anayola doğru koşmaya başladı. Ancak M.A, yola çıkmak üzere olan genç kadını saçlarından yakalayıp sürükledi. Bu esnada genç kızın saçlarının bir kısmı koptu ve genç kadın yere yığıldı. Vatandaşların olayı görüp, müdahale etmesi ve polisi aramasıyla saldırgan yakalanırken, sinir krizi geçiren kadın hastaneye kaldırıldı. Genç kadına tecavüz etmeye kalkıştığı öne sürülen zanlının bugün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

BAŞINA GELECEĞİ BİLMİYORDU

Karaoğlanoğlu bölgesinde yaşanan olay iddialara göre olay şöyle gelişti: KKTC’de üniversite okuyan Nijerya uyruklu 22 yaşındaki genç kadın dün akşam saat 19.40 sıralarında otostop çekiyordu. Otostop çeken genç kadını o esnada yoldan geçen M. A. isimli şahıs aracına aldı. M. A, Karaoğlanoğlu bölgesinde bulunan Çin Pazarı civarına gelince aniden aracını boş araziye çevirdi. İddialara göre genç kıza cinsel ilişki teklif eden M.A, hayır cevabı aldı.

SAÇLARINDAN YAKALADI

M.A’nın ısrarcı tavırları üzerine genç kadın araçtan inerek anayola doğru koşmaya başladı. Ancak M.A, yola çıkmak üzere olan genç kadını saçlarından yakalayıp sürükledi. Bu esnada genç kızın saçlarının bir kısmı koptu ve genç kadın yere yığıldı.

VATANDAŞLAR OLAYI GÖRDÜ, POLİSİ ARADI

Yine iddiaya göre M.A, genç kadının zorla ırzına geçmeye çalıştı. Bu esnada genç kadının imdat çığlıklarını yürüyüş yapan bir vatandaş duydu ve civardaki spor salonunda olan birkaç kişiye seslenerek olay yerine gitti. Olay yerine giden görgü tanıkları genç kıza saldıran şahsı yakaladı ve polise haber verdi. Girne Adli Şube Ekipleri, olay mahalline gelerek zanlı M.A’yI gözaltına aldı.

KORKUDAN TİTRİYORDU

Bu esnada yerde panik ve korku içinde olan genç kadının sinir krizi geçirdiği, ağladığı görüldü. Polis ekipleri oldukça korktuğu gözlemlenen genç kadını sakinleştirmeye çalıştı ve daha sonra polis aracına bindirerek Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürdü. Olay yeri inceleme ekipleri genç kadının kopan saçlarını ve etrafa dağılan bazı eşyalarını ve kanıtları topladı.

GÖRGÜ TANIĞI, “ADAM TECAVÜZ ETMEYE ÇALIŞIYORDU”

Öte yandan genç kadının çığlıklarını duyan ve birkaç kişi toplayarak olay yerine giderek saldırganı yakalayan görgü tanığı Star Kıbrıs’a yaşananları anlattı. Görgü tanığı, “Yürüyüş yapıyordum. Çığlıklar duydum. Önce ne olduğunu anlamadım.

Biraz daha ilerleyip bakınca bir erkeğin bir kadının üzerinde olduğunu, elbiselerini çıkarmaya çalıştığını gördüm. Kadın bu esnada imdat diye bağırıyordu. Civardaki spor salonuna giderek birçok kişiye seslendim. Ben ve beraberimdeki birkaç kişi gidip kadını kurtardık ve saldırganı yakalayarak polise haber verdik.

Star Kıbrıs

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum