1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DATÇA'DA SUÇÜSTÜ!
DATÇA'DA SUÇÜSTÜ!

DATÇA'DA SUÇÜSTÜ!

Kıbrıs'ta çok sayıda suça karışan Raki Sevik , Datça'da suçüstü yakalandı;

A+A-

 

Türkiye ve Kıbrıs'ta çok sayıda suça karışan "Raki Sevik" lakaplı şüpheli, Datça polisinin takibi sonucu suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre; suç işlemeye meyilli olduğu tespit edilen Raki Sevik (58), Datça polisi tarafından sıkı takibe alındı her adımı izlenen Raki Sevik önceki gün akşam saatlerinde saat 16.00 da Datça'da faaliyet bir alışveriş merkezinden çaldığı gıda maddeleriyle kaçarkendatça polisinin operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Sevik, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından tutuklanması istemiyle sevk edildiği adliyeden denetimli serbestlik olarak salıverildi.

Adliye çıkışında basına açıklama yapan suç makinesi Raki Sevik, "Ben rahatsızım . Bir şey çaldığım zaman deşarj oluyorum rahatlıyorum başka çarem yok dedi.

Adliye önünde babasının mahkeme sonucunu bekleyen oğlu Deniz Sevik (21) ise, "Babam çok iyi birisidir. Evde hiç sorun çıkarmaz, bize iyi davranır. Ancak hastalığından dolayı bu tip işler yapıyor. İlaçlarını düzenli kullanmıyor ayrıca alkol de kullanınca ne yaptığını bilmiyor. Bunları yaparak rahatladığına inanıyor" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.