1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ 4. TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR
DAÜ 4. TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

DAÜ 4. TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleri ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından düzenlenen “Geleneksel DAÜ Tanıtım Günleri” etkinliğinin dördüncüsü, bu yıl 26 – 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleri ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından düzenlenen “Geleneksel DAÜ Tanıtım Günleri” etkinliğinin dördüncüsü, bu yıl 26 – 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alacak ve KKTC’deki lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan organizasyonda, öğrenciler DAÜ tarafından okullarına gönderilecek otobüslerle DAÜ’ye götürülerek, Üniversite bünyesindeki tüm akademik ve sosyal birimleri tanıma fırsatı yakalayacak.

Üç gün boyunca 09:30 – 12:00 saatleri arasında ziyaret edilecek olan “DAÜ 4. Tanıtım Günleri” kapsamında akademik etkinliklerin yanı sıra lise son sınıf öğrencilerinin ilgisini çekecek çeşitli aktiviteler ve ödüllü yarışmalar da yer alacak. Etkinlikte, lise son sınıf öğrencileri bir taraftan 85 farklı ülkeden 16 bini aşkın öğrencinin eğitim gördüğü DAÜ’deki uluslararası öğrenci profili ve kampüs yaşamını yakından görme fırsatı yakalarken, bir taraftan da mesleki konularda alanında uzman kişiler tarafından hem akademik birimler hem de meslekler ve kariyer planları hakkında bilgilendirilecekler.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Heyday Müzik, Ektam Ltd. sponsorluğunda, Super Computer Ltd. katkıları ile gerçekleştirilecek olan “DAÜ 4. Tanıtım Günleri” kapsamında yarın Gazimağusa ve İskele Bölgesi liseleri, 27 Şubat Perşembe günü Lefkoşa Bölgesi liseleri ve 28 Şubat Cuma günü Girne ve Güzelyurt Bölgesi liseleri DAÜ’yü ziyaret ederek yakından tanıma fırsatı bulacak.

“DAÜ 4. Tanıtım Günleri”nde üç gün boyunca ilgili bölgelerden öğrenciler DAÜ’ye getirilerek tanıtım görevlileri eşliğinde önce kampüsü gezme fırsatı yakalayacak. Ardından fakülte standlarının ziyareti ile devam edecek olan DAÜ Tanıtım Günleri’nde daha sonra sırasıyla Rusya Dans Gösterisi, İran Flüt Resitali, Zeka Oyunları, Türk Halk Dansları Gösterisi, Halat Çekme ve Terminatör Oyunları, Nijerya Sahne Performansı, Amerikan Futbol Takımı Sahne Performansı ve ödüllü oyun gösterileri yer alacak. Söz konusu etkinlik kapsamında 1400’ü aşkın lise öğrencisinin DAÜ’yü ziyaret etmesi bekleniyor.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.