1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 5 HAZİRAN’DA YAPILACAK
DAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 5 HAZİRAN’DA YAPILACAK

DAÜ GİRİŞ VE BURS SINAVI 5 HAZİRAN’DA YAPILACAK

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) KKTC’li Öğrencilere Yönelik Giriş ve Burs Sınavı – 2014, 5 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

A+A-

SINAV İÇİN DÜN BAŞLAYAN KAYITLAR 4 HAZİRAN’A KADAR SÜRECEK

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) KKTC’li Öğrencilere Yönelik Giriş ve Burs Sınavı – 2014,  5 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, sınav Gazimağusa’da DAÜ kampüsünde ve Lefkoşa’da Türk Maarif  Koleji’nde yapılacak.

Sınav için dün başlayan başvuru kabulü 4 Haziran’a kadar sürecek.

Başvurular Gazimağusa’da DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne ve 20 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında da Lefkoşa’da Atatürk Öğretmen Akademisi’ndeki DAÜ Sınav Başvuru Merkezi’ne yapılabilecek.

Geçen yıl olduğu gibi 25 Türk Lirası olan sınav harcı, Kooperatif Merkez Bankası’nın herhangi bir şubesinden DAÜ’nün 100640 numaralı hesabına veya Lefkoşa’da Atatürk Öğretmen Akademisi’ndeki DAÜ Sınav Başvuru Merkezi’ne başvuru esnasında yatırılabilecek.

Başvuralar KKTC kimlik kartı fotokopisi, banka dekontu ve 2 adet vesikalık fotoğraf  ile yapılacak.

Sınava girecek öğrenciler sınav günü saat 09:30’da sınav merkezlerinde hazır bulunacak ve yanlarında kimlik kartları ve sınav giriş belgeleri olacak.

LİSELERDE DE BAŞVURU KABUL EDİLECEK

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre sınava başvurular, bir program çerçevesinde KKTC liselerine yapılacak olan ziyaretler esnasında da yapılabilecek.

Programa göre 5 Mayıs Pazartesi günü Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, Gazimağusa Meslek Lisesi, Erenköy Lisesi ve Karpaz Meslek Lisesi; 6 Mayıs Salı günü 20 Temmuz Fen Lisesi, Anafartalar Lisesi, 19 Mayıs Türk Maarif Koleji ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji; 7 Mayıs Çarşamba günü Türk Maarif Koleji; 8 Mayıs Perşembe günü Atatürk Meslek Lisesi, Haspolat Meslek Lisesi, Namık Kemal Lisesi, Bekirpaşa Lisesi ve İskele Ticaret Lisesi; 9 Mayıs Cuma günü Kurtuluş Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Güzelyurt Meslek Lisesi, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Gazimağusa Ticaret Lisesi; 12 Mayıs Pazartesi günü Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi, Lefke Gazi Lisesi, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve Lefkoşa Türk Lisesi; 13 Mayıs Salı günü Polatpaşa Lisesi ve Haydarpaşa Ticaret Lisesi; 14 Mayıs Çarşamba günü Değirmenlik Lisesi ve Doğu Akdeniz Doğa Koleji; 15 Mayıs Perşembe günü Haydarpaşa Ticaret Lisesi ve 16 Mayıs Cuma günü ise Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’ne DAÜ görevlileri tarafından yapılacak olan ziyaretlerde öğrencilerden başvuru kabul edilecek.

Sınava giriş harcı da liselerde yapılacak başvuru esnasında yatırılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.