1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. DAÜ İLETİŞİM’DE, FOTOĞRAF SERGİSİ
DAÜ İLETİŞİM’DE, FOTOĞRAF SERGİSİ

DAÜ İLETİŞİM’DE, FOTOĞRAF SERGİSİ

“Birlikte, Tek Dünya” temalı fotoğraf sergisi, DAÜ İletişim Fakültesi Mor Salon’da gerçekleştirilen açılış töreni ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi öğretim görevlisi ve fotoğraf sanatçısı İsmail Gökçe tarafından verilen “İleri Fotoğrafçılık Dersi” kapsamında hazırlanan, “Birlikte, Tek Dünya” temalı fotoğraf sergisi, DAÜ İletişim Fakültesi Mor Salon’da gerçekleştirilen açılış töreni ile fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirdikleri projede, Merkez’de eğitim gören zihinsel ve fiziksel engelli genç ve yetişkin bireyler fotoğraflandı ve aynı şekilde Merkez’in öğrencileri de DAÜ İletişim öğrencilerini fotoğrafladı.

Söz konusu açılışta konuşan Gökçe, serginin her iki kurumun da sergisi olduğunu belirterek serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ise, katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileterek engelleri aslında kişilerin kendilerinin koyduğunu ve bu engelleri aşmanın aslında çok da zor olmadığından bahsetti.

ÖZTOPRAK

Etkinlikte konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, üniversite olarak her zaman engelli vatandaşlara değer verdiklerini belirterek, üniversitenin üzerinde çalıştığı engelsiz kampüs projesi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Konuşmalarının ardından serginin hazırlık aşamalarında çekilen kamera arkası görüntüler katılımcılarla paylaşıldı.

Etkinliğe DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz, Öğrenci Hizmetleri, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, Öğrenci İşleri ve Bilişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa K. Uyguroğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler de katıldı.

Açılışın ardından serginin ve fotoğraf stüdyosunun gezilmesiyle etkinlik sona erdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.