1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ İŞLETME VE EKONOMİ FAKÜLTESİ FIBAA’YA AKREDİTE EDİLDİ
DAÜ İŞLETME VE EKONOMİ FAKÜLTESİ FIBAA’YA AKREDİTE EDİLDİ

DAÜ İŞLETME VE EKONOMİ FAKÜLTESİ FIBAA’YA AKREDİTE EDİLDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nde İngilizce dilinde eğitim veren tüm lisans programlarının Almanya'nın The Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) akreditasyon kurum sürecini

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nde İngilizce dilinde eğitim veren tüm lisans programlarının Almanya'nın The Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) akreditasyon kurum sürecini başarıyla tamamlayarak 5 yıl boyunca akredite edildiği açıklandı.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Tanova, 12 programın akreditasyon sürecinden geçtiğini belirtti.

Programların gerek hazırlanan raporlar düzeyinde, gerekse DAÜ kampüsünde 17 kişilik bir ekip tarafından değerlendirildiğini bildiren Tanova, ekipte Almanya, İsviçre ve Avusturya’dan akademisyen, iş insanı ve lisansüstü öğrenci temsilcilerinin de bulunduğunu kaydetti.

Tanova, FIBAA akreditasyonu ile özelde DAÜ’nün yüksek öğrenimde önemli bir başarı elde ettiğini, genelde ise, KKTC’nin kaliteli eğitim veren bir üniversite adası olma yolunda kayda değer bir katkı sağlandığını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.