1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. DAÜ MEZUNİYET TÖRENİ SALI GÜNÜ YAPILIYOR
DAÜ MEZUNİYET TÖRENİ SALI GÜNÜ YAPILIYOR

DAÜ MEZUNİYET TÖRENİ SALI GÜNÜ YAPILIYOR

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni...

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni, 11 Şubat Salı günü yapılıyor.

DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, törende 1252 mezun diplomalarını alacak.

DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda saat 14:00’te başlayacak törende 838 önlisans ve lisans, 414 de yüksek lisans ve doktora öğrencisi mezun olacak.

DAÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KAYITLARI SÜRÜYOR

Bu arada, 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi için DAÜ Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından yürütülen yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci kabul ediliyor.

Yüksek lisans ve doktora programlarına kayıt yaptıracak KKTC kamu çalışanlarına, ödemeleri gereken eğitim ücretleri üzerinden yüzde 20 indirim yapılacağı duyuruldu.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, YÖK ve YÖDAK tarafından onaylı 17 Doktora, 30 Tezli Yüksek Lisans ve 24 Tezsiz Yüksek Lisans olmak üzere toplam 71 programa öğrenci kabul ediliyor.

Eğitim dili İngilizce olan programlara başvuruda bulunacak adayların İngilizce düzeylerini gösteren TOEFL veya dengi bir sınav sonuç belgesi sunmaları bekleniyor. DAÜ İngilizce Yeterlik koşullarını sağlayacak geçerli bir belge sunamayan adaylar 19, 26 Şubat 2014 ve 5 Mart 2014 tarihlerinde İngilizce Hazırlık Okulu tarafından yapılacak olan iki aşamalı İngilizce Yeterlik Sınavı’na alınacak.

Başvuruların en geç 10 Şubat 2014 tarihine kadar http://emu.edu.tr/applyonline adresinden online olarak yapılabileceği belirtilen açıklamada başvuru koşulları ve programlar hakkında daha fazla bilginin Enstitü Müdürlüğü’nden veya Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden alınabileceği ifade edildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.