1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ MEZUNU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN DAÜ'DE SEMİNER VERDİ
DAÜ MEZUNU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN DAÜ'DE SEMİNER VERDİ

DAÜ MEZUNU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN DAÜ'DE SEMİNER VERDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi 2001 yılı mezunu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Üyesi Bülent Turan, DAÜ’de seminer verdi.

A+A-

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Hukuk Fakültesi 2001 yılı mezunu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Üyesi Bülent Turan, DAÜ’de seminer verdi.

DAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye’deki Son Siyasi Gelişmeler” konulu seminerin, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi tarafından organize edildiği belirtildi.

PROF. DR. ÖZTOPRAK: “MEZUNLARIMIZIN BAŞARISI BİZLERİ HER ZAMAN GURURLANDIRIR”

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Bülent Turan’ın 2001 yılı Hukuk Fakültesi mezunu olduğunu belirterek “Mezunlarımızın başarısı bizleri her zaman gururlandırır. Sayın Turan da 2.5 senedir Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başarılı bir şekilde Milletvekilliği görevini yürütüyor. Kendisi mezun olduktan sonra da bizimle irtibatını koparmamıştır. Turan’a seminer davetimizi  kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TURAN: “BİR DAHA OKUMA ŞANSIM OLSA YİNE DAÜ’YÜ SEÇERDİM”

Rektör Prof. Dr. Öztoprak’ın konuşmasının ardından, DAÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aylin Gürzel moderatörlüğünde başlayan “Türkiye’deki Son Siyasi Gelişmeler” konulu seminerde, Bülent Turan, 1996 yılında DAÜ’de eğitime başladığını ve 2001 yılında mezun olduğunu belirterek, 5 yılın her anının güzel anılarla dolu olduğunu ifade etti.

“Samimiyetle söylüyorum, DAÜ’de okuma ve KKTC’de bir daha yaşama şansım olsa kesinlikle kabul ederdim. İyi ki burada bulunmuşum. Öğrencilere sesleniyorum; burada olduğunuz her anın kıymetini bilin. Ben DAÜ’de almış olduğum eğitimle Türkiye’deki kariyerime yön verdim. Vekil olduktan sonra da DAÜ’yle muhabbetim daha da arttı ve bundan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullanan Turan, partisinin başta ekonomi, sağlık, eğitim gibi alanlarda yürüttüğü çalışmalardan da söz etti.

“Kıbrıs’ta en iyi çözüm çözümsüzlüktür” mantığından artık uzaklaşmak gerektiğini ve en kötü çözümün bile çözümsüzlükten daha iyi olduğunu belirten  Bülent Turan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri, twitter yasakları, yolsuzluk konuları hakkında da sorulan soruları cevapladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.