1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ-PDRAM SOS ÇOCUKKÖYÜ ANAOKULU EĞİTMENLERİNE YÖNELİK ATÖLYE ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ
DAÜ-PDRAM SOS ÇOCUKKÖYÜ ANAOKULU EĞİTMENLERİNE YÖNELİK ATÖLYE ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

DAÜ-PDRAM SOS ÇOCUKKÖYÜ ANAOKULU EĞİTMENLERİNE YÖNELİK ATÖLYE ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), ‘Okul Öncesi Dönemi Çocuklarının Okul Ortamındaki Davranışları‘ konusunda bir atölye çalışması düzenledi.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ-PDRAM), sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde SOS Çocukköyü Anaokulu eğitmenlerine yönelik  ‘Okul Öncesi Dönemi Çocuklarının Okul Ortamındaki Davranışları‘ konusunda bir atölye çalışması düzenledi.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, SOS Anaokulu Müdürlüğü’nün talebiyle organize edilen çalışma, geçtiğimiz günlerde SOS Çocuk Köyü Anaokulu’nda yer aldı.

Atölye çalışmasında, okul öncesi dönem (2-6 yaş) çocuklarının gelişimsel süreçlerinin eğitsel ve davranışsal yöntemlerle nasıl desteklenebileceği ve okulöncesi dönemde çocukların okul ortamına uyumlarını kolaylaştırıcı yaklaşımlar üzerinde duruldu.

Açıklamaya göre çalışmada ayrıca, okul öncesi dönem çocuklarıyla kaliteli ve etkin iletişim ve empati kurma stratejileri ve okul öncesi dönemde etkili eğitmen- aile iletişimi konularında sunum ve simulasyon çalışmalarına yer verildi.

Atölye çalışması, DAÜ-PDRAM Başkanı Doç. Dr. Biran Mertan ve DAÜ-PDRAM Uzman Psikoloğu Fatoş Bayraktar tarafından yönetildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.