1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ’DE DÜZENLENEN TÖREN
DAÜ’DE DÜZENLENEN TÖREN

DAÜ’DE DÜZENLENEN TÖREN

FIBAA akreditasyon belgeleri;

A+A-

FIBAA akreditasyon belgeleri Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) düzenlenen törenle verildi.  

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, FIBAA Başkanı Daisuke Motoki’nin katılımı ile gerçekleştirilen tören dün saat 14.00’te Rektörlük Senato Salonu’nda yer aldı. 

Törende, İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Bilgisayar Teknoloji Yüksek Okulu FIBAA Akreditasyonu belgesi aldı.

ÖZTOPRAK

Sertifika töreninde konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, 3 fakültede toplam 16 programın FIBAA akreditasyonunu aldığını belirterek, bunun son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Öztoprak üniversitenin diğer programlarının sahip olduğu akreditasyonlardan da bahsederek, törene katılımından dolayı FIBAA Başkanı Motoki’ye teşekkür etti.

MOTOKİ

FIBAA Başkanı Daisuke Motoki de, FIBAA olarak akreditasyon alan tüm programları kutladığını belirterek, uzun ve zorlu geçen çalışmalardan sonra söz konusu programların akredite olmaya hak kazandığını vurguladı.

Motoki, DAÜ’nün uluslararası araştırma alanında gösterdiği başarıların kayda değer bir seviyede olduğuna da dikkat çekti.

Açılış konuşmalarının ardından İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Turizm Fakültesi ile Bilgisayar Teknoloji Yüksek Okulu yetkilileri FIBAA Akreditasyon Belgelerini Daisuke Motoki’den aldı.

Törende ayrıca, Rektör Prof. Dr. Öztoprak tarafından YÖDAK Eski Başkanı Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi FIBAA Akreditasyon Komitesi Başkanı Doç. Dr. Tarık Timur ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Altay Nevzat’a FIBAA akteditasyon sürecinde yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür sertifikası takdim edildi. 

Motoki tören öncesi DAÜ Rektörlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak ile görüşerek, DAÜ’nün kampus olanakları ve uluslararası işbirlikleri hakkında da bilgiler aldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.