1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ’DEN MAVİ KAPAKLARLA YENİ BİR UMUT
DAÜ’DEN MAVİ KAPAKLARLA YENİ BİR UMUT

DAÜ’DEN MAVİ KAPAKLARLA YENİ BİR UMUT

DAÜ’den mavi kapaklarla yeni bir umut.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında yapılan mavi kapak toplama projesi, DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Genesis IMC Ajansı tarafından devam ediyor.

İki yıl önce başlayan ve halen devam eden mavi kapak toplama projesinin amacı toplanan kapaklar ile KKTC’de maddi imkanları yeterli olmayan engelli vatandaşlara umut olmak.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, toplanan mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalye; Gazimağusa’ya bağlı Alaniçi köyünde yaşayan ihtiyaç sahibi Ümmü Kubilay’a ulaştırıldı. 93 yaşında olan Ümmü Kubilay, kalça kemiği kırıldığı için yaklaşık 6 aydır yataktan kalkamamakta ve tüm bakımı kızı tarafından yapılmaktaydı.

Genesis IMC Ajans günlük yaşantılarında büyük zorluk yaşayan ve maddi durumları yetersiz olduğu için ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalyeyi alamayan aile ile irtibata geçtikten sonra Gökçe Medikal tarafından götürülen tekerlekli sandalyeyi büyük bir mutlulukla karşılayan aile, bu sandalyenin onlar için çok önemli olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.