1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ’DEN YUSUF KÜÇÜK EN İYİ EĞİTMEN ÖDÜLÜNÜ ALDI
DAÜ’DEN YUSUF KÜÇÜK EN İYİ EĞİTMEN ÖDÜLÜNÜ ALDI

DAÜ’DEN YUSUF KÜÇÜK EN İYİ EĞİTMEN ÖDÜLÜNÜ ALDI

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü Şube Amiri Yusuf Küçük’ün, bilgisayar ağları alanında “dünya lideri” olarak anılan Cisco firması tarafından düzenlenen “Academy Networking Eğitmenliği” alanında ödüle layık görüldüğü bildirild

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü Şube Amiri Yusuf Küçük’ün, bilgisayar ağları alanında “dünya lideri” olarak anılan  Cisco firması tarafından düzenlenen “Academy Networking Eğitmenliği” alanında ödüle layık görüldüğÜ bildirildi.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde her yıl gerçekleştirilen eğitmen konferansları çerçevesinde en başarılı akademiler ve eğitmenler seçiliyor. Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen NetAcad Eğitmen konferansında Türkiye genelinde seçilen en başarılı eğitmenler ödüllendirilirken, Türkiye çapında yapılan hesaplamalar sonucunda “CCNA Exploration En Başarılı Eğitmeni” ödülü dalında Cisco Networking  Akademi sorumlusu Yusuf Küçük seçildi.

Ayrıca Cisco Networking Academy Online kaynaklarının kullanılması, başlatılan profesyonel eğitimlerin tamamlanması ve öğrenci başarılarından dolayı Küçük’e “Expert Level Instructor” ünvanı da verildi.

Söz konusu ünvanın dünya genelinde ilk yüzde 10 klasmanına girme başarısı gösteren eğitmenlere verildiği belirtilen açıklamada,  DAÜ’de 10 yıldan beri Cisco Akademi eğitmenliği yapan Küçük’ün, 700’den fazla öğrenci yetiştirdiği kaydedildi.

DAÜ, 2002 yılında başladığı Cisco Kurumsal Akademisi görevine 2005 yılında kazandığı Cisco Bölgesel Akademi ile devam ederek şu ana kadar yaklaşık 1,000’e yakın öğrenci yetiştirdi. Bilişim ve bilgisayar ağları alanında eğitimli uzman sayısının artırılması amacı ile başlatılan ve 165 ülkede faaliyet gösteren Networking Academi programlarında, 1 milyondan fazla öğrenci aynı anda eğitim alıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.