1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ'YE KAYIT YAPTIRACAKLARA DUYURULUR!
DAÜ'YE KAYIT YAPTIRACAKLARA DUYURULUR!

DAÜ'YE KAYIT YAPTIRACAKLARA DUYURULUR!

DAÜ'YE KAYIT YAPTIRACAKLARA DUYURULUR!

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), KKTC’li öğrencilere yönelik gerçekleştirilen DAÜ Giriş Sınavı’nda kayıt hakkı kazananların kayıtlarının 5 Eylül’e kadar devam edeceğini bildirdi.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bölümlerine kayıt yaptıracak yeni öğrencilerin, kayıt süreçlerini kayıtların son gününe bırakmadan bir an önce tamamlamaları istendi.

Kayıtların 5 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, ilk kez kayıt yaptıracak öğrencilerin gerekli işlemler için öncelikle DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilginin, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden temin edilebileceği belirtilen açıklamada, KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde üniversite başvuru kabullerinin de devam ettiği kaydedildi.

DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ’NE DE BAŞVURU KABUL EDİLİYOR

Öte yandan açıklamada, 2014 - 2015 Akademik Yılı için İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitimini sürdüren DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne yapılacak GCE kontenjanı başvurularının 29 Ağustos tarihine kadar devam edeceği ve GCE tıp kontenjanlarının sonuçlarının 2 Eylül’de açıklanacağı vurgulandı.

Bu arada DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde eğitime başlayacak öğrenciler 3. sınıf sonrasında eğitimlerine İstanbul’da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam edecek.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.