1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAÜ’YE YENİ KAYITLAR 30 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK
DAÜ’YE YENİ KAYITLAR 30 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK

DAÜ’YE YENİ KAYITLAR 30 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK

KKTC’li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerin kayıtları devam ediyor.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ), 5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen KKTC’li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerin kayıtları devam ediyor.

DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, yeni kayıtların 30 Eylül’e kadar devam edeceği ve akademik takvim doğrultusunda İngilizce dilinde eğitim veren programlara devam edecek olan öğrencilerin İngilizce Yeterlilik Sınavı’na da girmeleri gerektiği kaydedildi. Buna göre, söz konusu sınavın ilk aşaması 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

İngilizce Yeterlilik Sınavı’nda başarılı olup İngilizce dilinde eğitim veren programa devam edecek olan öğrenciler ile Türkçe eğitim veren programa devam edecek olan öğrencilerin ders kayıtları 9 – 10 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak. Eğitim, Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi öğrencileri hariç diğer yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 13 Ekim 2014 tarihinde başlayacak.

Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden edinilebilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.