1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dayağın nedeni...
Dayağın nedeni...

Dayağın nedeni...

Dayağın nedeni...

A+A-

Deniz Akkaya, Murat Varol’la yaşadıkları kavganın içyüzünü HT MAGAZİN’den Esin Övet'e anlattı.

Murat Varol ve Deniz Akkaya arasında çıkan kavganın nedeni ne? İşte Deniz Akkaya’nın ağzından olan biten:

‘O ESKİ EŞ GÜLŞEN DEĞİL’


-Hakkınızda o kadar çok şey yazılıp çiziliyor ki. Kavganın Murat Varol’un eski eşi yüzünden çıktığını biliyoruz. Bu eski eş, hangi eş Deniz?
Evet, eski eşi yüzünden çıktı. 30 yıl önce boşanmışlar.

-Ama bu eski eş hep Gülşen olarak algılandı.
Tartışma Gülşen’den dolayı çıkmadı. İşte oradaki hata bu. Murat Bey bir kez evlenmedi ki! İlk eşiyle ilgili aramızda tartışma olduğu doğru. Zaten bunu kendisi de söyledi. Ama benim hakaret ettiğim yalan. Tartışma nedeni de karısının çok yakın zamanda borsa tarafından mahkemeye verilmesi. Yaklaşık 2 milyona yakın bir paradan söz ediyoruz.

-Sen ne zaman öğrendin bu mevzuyu?
İşte öğrendikten sonra oldu ne olduysa. Evde konuşulan bir konu. Çok iyi avukatları olduğunu, hukuk ve kanunlar önünde kabul etmeyeceklerini söylediler. Bunlar benim değil, Murat Bey’in söylemleri. Avukatları Mehmet Dedeoğlu. Bir de oturduğumuz sitede başka bir evrak meselesi de yaşandı. Bu meseleyi hem site yönetimine hem de ev sahibine açıklamak istedim. Onunla ilgili de aramızda çok büyük tartışmalar çıktı.

‘DEMEÇLERİ KOMİK’


-Murat Bey “Eski eşim” dediği için herkes eski eşini Gülşen zannetti
Gülşen’in adı ve mevzusu bizim aramızda geçmez. Gülşen’i çok sevdiğimi iyi bilir. Geçen gün Cengiz Abazoğlu’na Gülşen’in kostümlerini yapması için aracılık ettim. Gülşen’le konuştuk hatta.

-Bu mevzular geçtiği için mi “Ben bunları anlatacağım” dedin?
Evet bu mevzuları duyunca “Anlatacağım” dedim. Sitenin içerisinde olan mevzuya da ortaklık etmek istemedim. Zaten mahkemeye sunuyorum bu mevzuları. Ortada bu durumlar varken onlar belden aşağıya vurmaya çalışıyorlar. Komik komik demeçler veriyorlar. Yok kendi kendime kafamı duvara çarpmışım. Sen bunu okuyunca gülmedin mi Allah aşkına Esin? Nasıl kendi kafamı duvara çarpmış olabilirim?

"BİR KADINA EL KALDIRMAK MEŞRULAŞTIRILAMAZ"


-Murat Bey senin için “Eski eşime küfretti” diyor.
Ne olursa olsun dayak, bir kadına el kaldırmak meşrulaştırılamaz. Bunlar meşrulaştırma. Evet ettim ama bunları öğrenince ettim. Bunları bilerek nasıl kabul edebilirim? 30 yıl önce boşanmış, bitmiş. Kadını korumaya çalışıyor, saklamaya çalışıyor ve ben bunlara tanıklık mı edeceğim?

-Dayağın ve şiddetin hiçbir haklı yanı yok. Ama sen ciddi bir mevzudan bahsediyorsun.
Gerekirse aksi yönde şahitlik yapacağım. Ben evimde huzur istiyordum ama evimde sürekli böyle antin kuntin mevzular var. Sitede başka mevzular da söz konusu. Şimdi onların da isimlerini verip konuyu dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Yani bir ev bir klipten dağılmaz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.