1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAYAĞIN NEDENİ BELLİ OLDU
DAYAĞIN NEDENİ BELLİ OLDU

DAYAĞIN NEDENİ BELLİ OLDU

Dayağın nedeni belli oldu

A+A-

PHILIPPOU DÖVDÜRTTÜ: Pile’de salı akşamı meydana gelen iki Türk’ün kaçırılması ile ilgili olayın perde gerisi aralandı. Süleyman ve Şahin Koçero isimli kardeşleri, dolandırdıkları Rum iş adamı Lazaros Philippou’nun kaçırtıp dövdürttüğü ortaya çıktı

KUMARHANE PROJESİ: Koçero kardeşler, Megabet Plus isimli iş yeri sahibi Lazaros Philippou’dan Pile’de ortak kumarhane açmak için yüklü miktarda para aldı. Kumarhane işi olmayınca Philippou parasını geri istedi alamayınca da Koçero kardeşleri kaçırttırarak dövdürttü

Devrim DEMİR
Pile’de salı akşamı meydana gelen iki Türk’ün kaçırılması ile ilgili olayın perde gerisi aralandı. Kaçırma olayının hesaplaşmanın nedeni ile yaşandığı ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre, Süleyman ve Şahin Koçero isimli kardeşler, Rum tarafındaki Megabet Plus isimli iş yeri sahibi Lazaros Philippou’dan Pile’de ortak kumarhane açmak için para aldı.
Aldıkları yüklü miktardaki parayı başka yerde harcayan Koçero kardeşler, iddialara göre Salı akşamı köyden kaçırılarak öldüresiye dövüldüler.

Rum’un parasını yedikleri iddia edilmekte
Havadis’in elde ettiği bilgilere Lazaros Philippou isimli Rum halihazırda, Pile köyünde, bir Türk ile birlikte ortak kumarhane çalıştırmakta. Kendine ayrı bir kumarhane açmak isteyen ve kapalı bir restoranı kiralamak isteyen Philippou, Koçero kardeşlerle aracı olmaları konusunda anlaştı. Süleyman ve Şahin Koçero, Lazaros’tan gerekli kiralama işlemini yapmak ve kumarhanenin ön hazırlıkları için yüklü miktarda para aldığı iddia edildi.
Pile’deki mal sahibi ile anlaşamayan Koçero kardeşler, aldıkları parayı harcayarak, Philippou’yu dolandırdıkları iddiası ile salı akşamı köylerinden alınarak Larnaka’ya bilinmeyen bir yere götürülerek ciddi şekilde darp edildiler. 
Güney’de hırsızlık suçu ile aranıyorlardı
Bu arada Süleyman ve Şahin Koçero kardeşler Güney’de meydana gelen bazı hırsızlık olayları ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle arandığı öne sürüldü. Diğer bir iddiaya göre ise salı gecesi Larnaka’da ciddi şekilde darp edilen Koçero kardeşler, dövüldükten sonra sorgulanmak üzere Rum polisine teslim edildi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.