1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEDELER GETİRİLDİ
DEDELER GETİRİLDİ

DEDELER GETİRİLDİ

CTP GENÇLİK ÖRGÜTÜ LEFKOŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA DEDELER GETİRİLDİ

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi Başkanlığı’na oybirliği ile Bertu Dedeler getirildi.

CTP/BG’den yapılan açıklamaya göre, CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi 15. Olağan Kongresi Naci Talat Vakfı’nda gerçekleşti.

AKANSOY

CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy kongrede yaptığı konuşmada, Gençlik Örgütü’nün CTP’nin göz bebeği olduğunu belirtti.

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi ile birlikte çok başarılı bir dönem geçirdiklerini belirten Akansoy, seçimlerde ve partideki diğer faaliyetlerde koydukları katkılardan dolayı tüm üyelere teşekkür etti.

KOLOZALİ

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi 14. Dönem Başkanı Semih Kolozali kongrede yaptığı konuşmada, kendisinin ve diğer yönetici arkadaşlarının yaşlarının küçük ve tecrübelerinin az olmasına rağmen başarılarla dolu iki seçim geçirdiklerini söyledi.

AZGIN

Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın da son dönemde başlatılan işlerin, yeni dönemde de ilçe ve gençlik örgütü ile koordineli bir şekilde devam edeceğini söyledi.

SOLYALI

CTP Gençlik Örgütü Başkanı Ürün Solyalı ise konuşmasında  “CTP bu ülkedeki statükoya karşı çok ciddi bir kavga yürütmektedir, bu kavga, özgürlük, adalet,  barış, demokrasi, samimiyet, onur ve ahlak ilkeleri ile yürütülen bilimsel ve toplumsal bir kavgadır” dedi.

Solyalı, söz konusu kavganın öncülüğünün CTP Gençlik Örgütü tarafından yürütüldüğünü söyledi.

Başkanlığa Bertu Dedeler oy birliği ile gelirken, yönetim kuruluna ise Arif Osum, Doğuş Solyalı, Erdoğan Garip, Fatma Zorlu, Hasan Düzgün, Münevver Akcan, Özde Güröz ve Ulaş Erzen getirildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.