1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEDESİNİN ANISINI YAŞATACAK
DEDESİNİN ANISINI YAŞATACAK

DEDESİNİN ANISINI YAŞATACAK

Dedesinin anısını yaşatacak

A+A-

Sunat Atun tarafından yaptırılan ‘Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun Kültür Merkezi hizmete başladı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri ve Gazimagusa Milletvekili Sunat Atun tarafından dedesi adına yaptırılan ‘Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun Kültür Merkezi’düzenlenen törenle Osman Fazıl Polat Paşa Camii bünyesinde hizmete başladı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan’ın da katıldığı törene, Gazimagusa  Milletvekilerinden  Sunat Atun, Dursun Oğuz, Gazimagusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Din İşleri Başkanı Talip Atalay, Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Durmuş, Din Görevlileri Sendikası Genel Sekreteri Şükrü Aydın, Din Görevlileri Birliği Başkanı Fahrettin Öğdü, Osman Fazıl Polat Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı H. Abdurahman Ömeroğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

Çok amaçlı hizmet verecek
Kütüphane, Bilgisayar, Sinevizyon ve İnternete erişim gibi imkanların da olduğu ve çok amaçlı hizmet verecek olan Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun Kültür Merkezine AKP Milletvekili Bülent Turan 3 bilgisayar bağışladı.

 

Öğle yemeği ikram edildi
Törende yapılan konuşmaların ardından Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Durmuş’un yaptığı dua ile hizmete açılan Kültür Merkezinde açılışa katılanlara öğlen yemeği de ikram edildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.