1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEEP PURPLE KKTC’Yİ SALLADI
DEEP PURPLE KKTC’Yİ SALLADI

DEEP PURPLE KKTC’Yİ SALLADI

Günlerdir merak ve heyecanla beklenen YDÜ’dekiDeepPurple konserine Türkiye,Güney Kıbrıs ve ülkenin dört bir yanından binlerce kişi akın etti

A+A-

Efsanevi İngiliz rock grubu Deep Purple, dün akşam KKTC’de konser verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) 25. yıl şenlikleri kapsamında KKTC'ye gelen dünyaca ünlü rock grubu Deep Purple’ın konserini binlerce kişi izledi. KKTC, Güney Kıbrıs ve diğer ülkelerden gelen Deep Purple hayranları, efsanenin “Hush”, “Perfect Strangers”, “Smoke On The Water”, Into The Fire” gibi popüler şarkılarını dinleme imkanı buldu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı konser, YDÜ'nün Lefkoşa’da şenlikler için kurduğu “Park Near East” adlı alanda Deep Purple için hazırlanan özel sahnede yer aldı.

Bu arada YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, konser öncesinde YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S.Günsel, Deep Purple grubuna Kıbrıs işi Lefkara takdim etti.

Güney Kıbrıs, konserin KKTC'de yapılmaması için engelleme girişiminde bulunmuş, ancak Deep Purple, KKTC'de konser vereceğini bildirmişti. Deep Purple’ın solisti Ian Gillan, Nisan ayı başında yaptığı açıklamada, “Müzik söz konusu olduğunda hiçbir zaman birinin ya da ötekinin saflarında olmadık” demişti.

BRITISH AIRWAYS İLE ERCAN’A...

British Airways’e ait özel jetle 23 Mayıs akşamı Ercan Havalimanı’na iniş yapan Deep Purple grubu, bu sabah aynı uçakla KKTC’den ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.