1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Defne Joy'un Oğlu Artık Ona Anne Diyor...
Defne Joy'un Oğlu Artık Ona Anne Diyor...

Defne Joy'un Oğlu Artık Ona Anne Diyor...

Büyüdü kocaman oldu ama...

A+A-

Artık ona anne diyor...

 2011'de aynı gece tanıştığı gazeteci Kerem Altan'ın evinde ölü bulununca tüm Türkiye'yi şoka sokan sunucu Defne Joy Foster'ın geride kalan oğlu Can Kılıç, artık 6 yaşında.

 
ARTIK ÜVEY ANNESİ VAR
 
Annesi 35 yaşında öldüğünde 2 yaşında olan Can, artık babası İlker Yasin Solmaz'ın yeni eşine 'Anne', onun ilk eşinden olan kızı Ceylin Naz'a ise 'Abla' diyor. Defne Joy'u kaybettikten 8 ay sonra ailesinin isteğiyle "Çocuğum çok küçük onun anne sevgisine ihtiyacı var" diyerek ana okulu müdürü Beyza Dankal'la yaşamını birleştiren Solmaz, yeni ailesiyle mutluluk pozlarını instagram sayfasından paylaştı.
 
ÜVEY KIZINA ÇOK DÜŞKÜN
 
Görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz, kendi çocuğundan ayırmadığı yeni eşinin kızına olan düşkünlüğünü paylaştığı fotoğraflarla gösterdi. Can Kılıç'ın ise sadece birkaç fotoğrafını paylaşan Solmaz, hem kendi hem de yeni eşinin kızının isimlerini vücuduna dövme yaptırdı.
 
Can Kılıç'ın bebekliğini doya doya yaşamak için 16 ay işe ara veren Defne Joy Foster, "Asıl rahatlığı Can'la tam olarak iletişim kurduktan sonra yaşayacağım sanırım" demiş ancak bu günleri görmek çılgın sunucuya nasip olmamıştı.
 
İŞTE İLKER YASİN SOLMAZ'IN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAFLAR...
1-028.jpeg
2-009.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.