1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEĞER MİYDİ 3 KURUŞ İÇİN?
DEĞER MİYDİ 3 KURUŞ İÇİN?

DEĞER MİYDİ 3 KURUŞ İÇİN?

Değer miydi 3 kuruş için?

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 1.dereceden askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Kapalı Maraş’a giren ve hurdalık kablo ile demir parçaları sirkat eden Mesut Şahin ile Halil Şahin tutuklanarak Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme tarafından verilen 3 bin TL nakdi kefalet emrini yerine getiremeyen Şahin kardeşler Merkezi Cezaevi’ne gönderilirken, sirkat edilen malzeme ile verilen 3 bin TL’lik nakdi kefalet emri “3 kuruş için değer miydi cezeevine gitmeye” dedirtti.

Telden atladılar
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlıların 3 Mart 2016 tarihinde saat 15.30 sıralarında telden atlayıp kapalı Maraş’a girmek sureti ile birinci dereceden askeri yasak bölgeyi ihlal ettiklerini ve buradaki evlerden değişik ebatlarda kablo ve demir parçaları sirkat ettiklerini söyledi.


Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Çebi, zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlıların 3’er bin TL nakdi kefalet ödemeleri ve lehlerine KKTC vatandaşı birer muteber kefilin 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlılar Merkezi Cezaevi’nin yolunu tuttu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.