1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEĞER MİYDİ BE ÇOCUKLAR?
DEĞER MİYDİ BE ÇOCUKLAR?

DEĞER MİYDİ BE ÇOCUKLAR?

14 ve 15 yaşında olan iki kafadar, Lemar AVM’de;

A+A-

Değer miydi be çocuklar?

14 ve 15 yaşında olan iki kafadar, Lemar AVM’nin kasasındaki bozuk madeni paraları ikinci defa çalmaya kalkışınca suçüstü yakaland

Gazimağusa’da isimlerinin baş harfi M.K.V ile S.D olan  14 ve 15 yaşındaki iki çocuk iki gün içerisinde iki markete girerek yaklaşık bin TL madeni para sirkat etti. İki kafadar dün sabah saatlerinde yeniden aynı suçu işlemeye teşebbüs edince suçüstü yakalanarak tutuklandı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi zanlıların 30 Kasım ile 1 Aralık 2015 tarihleri arasında Gazimağusa’da faaliyet gösteren Gazi Süpermarket ile Lemar Avm’ye girerek yaklaşık olarak bin TL madeni para sirkat ettiklerini söyledi.

Zanlıların 2 Aralık 2015 tarihinde saat 03.00’te yine Lemar Avm’ye girmeye teşebbüs ettikleri sırada suçüstü tespit edilerek yakalandıklarını aktaran Çebi, sirkat edilen paralın yaklaşık olarak 800 TL’sinin bulunduğunu söyledi.

Soruşturmanın enüz yeni başladığına dikkat çeken Çebi, mahkemeden tahkikatın salimen yürütülebilmesi için süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Banu Soyer, tahkikatın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 2’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.