1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ OKULLARDA İLAÇLAMA YAPTI
DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ OKULLARDA İLAÇLAMA YAPTI

DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ OKULLARDA İLAÇLAMA YAPTI

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, yeni öğretim yılında çocukların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için Değirmenlik Belediyesi olarak özverili bir şekilde çalıştıklarını ve okullarda ilaçlama ve denetim yaptıklarını bildi

A+A-

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, yeni öğretim yılında çocukların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için Değirmenlik Belediyesi olarak özverili bir şekilde çalıştıklarını ve okullarda ilaçlama ve denetim yaptıklarını bildirdi.

Osman Işısal yazılı açıklamasında, Değirmenlik Belediyesi Sağlık Şubesi ekiplerinin sistemli çalışmaları sayesinde okullardaki tüm taleplere cevap verildiğini kaydetti.

Değirmenlik Lisesi Müdürü Ali Yaman da yaptığı açıklamada, Değirmenlik Belediyesi Sağlık Şubesi’nin her sene başında okul kafeteryalarını denetlemesi ve okulda ilaçlama yapması sayesinde yeni öğretim yılına huzurlu bir şekilde başladıklarını dile getirdi.

Değirmenlik Belediyesi Sağlık Şubesi, talepte bulunan okullarda dezenfeksiyon, fareler için istasyon kurulumu ve hamamböcekleri için jel uygulaması yapıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.