1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''...DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
''...DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

''...DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Şehrimiz artık işkenceye dönen kanalizasyon ve çağdışı yöntemlerle yakılan çöplerin zehir saçan kokusu ve sineklerin esiri olmuştur

A+A-

“ÇEVRE DOSTU YÖNETİCİLİK ANLAYIŞINI GAZİMAĞUSA’YA KAZANDIRMAK VE DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, gelecek nesillere daha iyi ve kaliteli bir yaşam sağlayabilmek, çevre dostu yöneticilik anlayışını Gazimağusa’ya kazandırmak ve değişimi gerçekleştirmek için yola çıktıklarını vurguladı.

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter yaptığı açıklamada, 1972 yılında Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı'nda alınan kararla 5 Haziran’ın “Dünya Çevre Günü” olarak kabul edildiğini anımsatarak, “Gönül isterdi ki bu günü temiz bir Gazimağusa’da kutlayabilelim. Ancak bugün Gazimağusa gerek çevre kirliliği yönünden gerekse bir türlü çözülemeyen kanalizasyon sorunu nedeniyle içler acısı durumdadır. Şehrimiz artık işkenceye dönen kanalizasyon ve çağdışı yöntemlerle yakılan çöplerin zehir saçan kokusu ve sineklerin esiri olmuştur” dedi.

Arter, gelecek nesillere daha iyi ve kaliteli bir yaşam sağlayabilmek adına doğayı korumak ve çevre sorunlarının çözümü için çalışmanın en önemli görevlerinden biri olması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bizler, bir gün değil her günün çevre günü olması gerektiği bilinciyle, çevre dostu yöneticilik anlayışını Gazimağusa’ya kazandırmak ve değişimi gerçekleştirmek için yola çıktık.

İnanıyorum ki 29 Haziran’da elde edeceğimiz başarıyla, bundan sonraki yıllarda çevre günlerini temiz, yeşil alanların hâkim olduğu ve altyapı sorunları bitmiş bir Gazimağusa’da kutlayacağız.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.