1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEHŞET SAÇAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAHKEMEDE...
DEHŞET SAÇAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAHKEMEDE...

DEHŞET SAÇAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAHKEMEDE...

Mesele ile ilgili olarak kamera kayıtlarının incelendi...

A+A-

 

Lefkoşa’da 2 Ocak gecesi meydana gelen Katle teşebbüs, ağır yaralama, kanunsuz bıçak tasarrufu ve taşıma suçlarından methaldar olan zanlı Hamit Manga aleyhine başlatılan soruşturmanın devam etmesi üzerine ek tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Lefkoşa Adli Şubede görevli Polis çavuşu Ercan Atasayan olayla ilgili bulguları aktardı. Atasayan, Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Caprice” isimli barda güvenlik görevlisi olarak çalışan zanlı Hamit Manga’nın 30 TL olan bilet ücretini vermek istemeden bara girmeye çalıştıkları gerekçesi ile aralarında çıkan tartışma sonucu Bave Faroq JABBAR ve Hamit Haves isimli şahısları bıçakladığını söyledi.

Polis müşteki Hamit Haves’in hastane de tedavisinin ardından taburcu olduğunu ancak Bave Faroq JABBAR’ın halen daha hastane de yoğun bakımda yattığını ve ölüm tehlikesinin bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak kamera kayıtlarının incelendiğini ve alınması gereken ifadelerin olduğunu söyleyen Polis Çavuşu Ercan Atasayan zanlının soruşturma maksatları bakımından 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Hamit Manga işlemiş olduğu suçun farkında olduğunu ancak yaralamış olduğu şahısların 4 yâda 5 kişi olarak üzerine saldırdığını ve kendisini dövmeye çalıştığı beyanında bulundu.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Meltem Dündar zanlının soruşturma maksatları bakımından talep edilen 3 günün çok olduğunu bu bağlamda zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.