1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEHŞET VERİCİ!
DEHŞET VERİCİ!

DEHŞET VERİCİ!

Zorla tuvalete koyup kilitlediler... Kafasında votka şişelerini kırdılar, neden mi? Çünkü ;

A+A-

Gazimağusa’ da ikamet eden Nijerya uyruklu 3 şahıs  zorla girdikleri evin sahiplerini ağır bir şekilde yaralamak ve hırsızlık yapmak suçlarıyla tutuklandı.

Mahkemeye yansıyan polis raporuna göre, önce 3 Şubat tarihinde Emanuel Okene’ nin evine giren Isıkhuemen Emanuel, Ikhıfa Unuane, Olufemi John Kusal ve Michael Mbanefo Dagogo, ev sahibi Emanuel Okene’ nin kız arkadaşı  Nehal Güreşçioğlu’ nu zorla tuvalete kilitlediler. Daha sonra  Emanuel Okene’ nin kafasında votka şişelerini kırdılar. Kırılan cam parçaları ile Okene’ yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan bu 3 şahıs daha sonra Nehal Güreşçioğlu’ nun cep telefonunu çaldılar.

3 gün sonra başka yerde

Bununla da yetinmeyen zanlılar 6 Şubat günü, aralarında  husumet olduğu gerekçesiyle, zor kullanarak  Bayo Olabanji Adeboue’ nin evine girdiler ve  yine şişe kırarak cam parçaları ile vücudunu yaraladılar.  Önceki akşam trafik kazası yapan 3 zanlı polis tarafından tespit edilerek tutuklandı ve dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Aranan 2 şahıs daha var

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Hasan Özgüç;  zanlıların, tespit edilemeyen 2 kişi ile birlikte 3 Şubat tarihinde Gazimağusa’ da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Emanuel Okene’ nin evine zorla girerek Okene’ nin kız arkadaşı Nehal Güreşçioğlu’ nu zorla tuvalete kilitlediklerini söyledi. Zanlıların daha sonra Okene’ nin kafasında vokta şişesini kırdığını aktaran Özgüç, kırılan cam şişeleri ile Okene’ nin vücudunun çeşitli yerlerine zanlılar tarafından derin kesikler oluşturulduğunu söyledi.

Zanlıların konu evden Nehal Güreşçioğlu’ nun cep telefonunu sirkat ederek kaçtıklarını anlatan Özgüç, zanlıların yine aranan 2 şahıs ile beraber 6 Şubat tarihinde Gazimağusa’ da Yeşilnulut apartmanı 16 numralı daireye gidip,  evde ikamet eden Bayo Olabanji Adebove’ yi aralarında daha önceden husumet bulunduğu gerekçesi ile şişelerle vücudunun çeşitli yerlerine vurup darp ettiklerini aktardı.

Cüzdanı alıp kaçtılar

Zanlıların konu evden Adebove’ ye ait cep telefonunu ve içerisinde bin 700 TL nakit para olan cüzdanı alıp kaçtıklarını anlatan Özgüç, zanlılar ile beraber 2 eve zorla giren diğer 2 şahısın arandığını söyledi. Aranan emarelerin ve alınması gvereken ifadelerin olduğuna dikkat çeken Özgüç, yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 3’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.