1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEHŞET VERİCİ: 30 ÇOCUĞU KANDIRDI
DEHŞET VERİCİ: 30 ÇOCUĞU KANDIRDI

DEHŞET VERİCİ: 30 ÇOCUĞU KANDIRDI

Girne’de, 17 yaşındaki bir genç, Facebook paylaşım sitesinde tanıştığı ve yaşları 12 ile 16 yaş arası değişen yaklaşık 30 kızın,

A+A-

Facebook paylaşım sitesinde tanıştığı 12-16 yaşları arasındaki kız çocuklarının, çıplak fotoğraflarını çekip cinsel istismarda bulunan 17 yaşındaki genç tutuklandı
 
Elmas TOKAY

Girne’de, 17 yaşındaki bir genç, Facebook paylaşım sitesinde tanıştığı ve yaşları 12 ile 16 yaş arası değişen yaklaşık 30 kızın, çıplak fotoğraflarını çekip cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan gence 3 gün tutukluluk verildi.

Söz konusu gencin bazı çocuklara tecavüz ettiği, bazılarınıysa taciz ettiği, ailelerin büyük bir şok yaşadığı öğrenildi. Olay, çocukların sosyal paylaşım sitelerini kullanımıyla ilgili ailelerinin dikkatli olması gerektiği gerçeğini bir kez daha gündeme getirdi.

Girne Polis Müdürlüğü tarafından gizli yürütülen soruşturma kapsamında,17 yaşındaki gencin yaptığı bu dehşet verici davranışın ardından uzmanlar aileleri uyardı.

Uzmanlar, özellikle sosyal medyanın çok geniş bir ağ olduğunda dikkat çekerek, ailelerin, bu gibi kötü durumlarla karşılaşmamaları için çocuklarını, çok dikkatli bir şekilde takip etmesi gerektiğini söyledi.

Kıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.