1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DELİCEIRMAK KENDİNİ SAVUNDU
DELİCEIRMAK KENDİNİ SAVUNDU

DELİCEIRMAK KENDİNİ SAVUNDU

Lefkoşa’da 22 Mayıs akşamı meydana gelen kazadan sonra Barışcan Deliceırmak haksız yere ve tek taraflı suçlamalara maruz kaldığını belirterek, olayı bir de kendi ağzından anlattı...

A+A-

Barışcan Deliceırmak, Facebook sayfasından, yaşamış olduğu talihsiz olayda haksız yere ve tek taraflı suçlamalara maruz kaldığını ve insanların olayı bir de kendi ağzından dinlemeleri için şöyle bir açıklama yaptı:

"Yaşadığım talihsiz olayı sürat ve dikkatsizlik olarak aktaran gazeteler zaten ülkemizde cok da satış yapamayan zavallı basın yayın kuruluşları ve gazeteler okumak ınsanı cok üzüyor. Benim başıma gelen olay herkesin başına gelebilirdi. O yazarları yukardaki allah ıma havale ediyorum. Yayınladıkları yalan yanlış haberler le gündeme gelmeye çalışan zavallı insanlara hatırlatmak isterim ki polis bana alkol testi yaptı sonuç negatif benim talebim üzerine devlet hastahanesinde yapılan kan testinin de sonucu gayet açık şekilde ortada. Hiçbir insan böyle bir olayı kasten yapmaz. Olay ben atatürk stadyumundan gonyeli cemberine doğru 50 km ile seyrederken kızların yolun ışıklandırma olmayan yerinden aniden yola atılmaları sonucu gerçekleşmiştir.bunun onlarca görgü tanığı da vardır .Ben olay yerinde kendini doktor sanan insanları yaralilara ambulans gelene kadar zaptetmek için olağan üstü bir efor sarfettiğim halde olay yerini terkettiğimi iddia eden yazılar okudum ve bu beni cok üzüyor. Bu üzerime atılan iddia lar tamamen gerçek dışı iftiralardir. Kızların birinin durumu iyiye gidiyor diğerinin de en yakın zamanda iyileşmesi benim en buyuk arzumdur. Elimden dua etmekten baska bisey gelse canımı çıkarıp verebilsem inanın çıkarıp veririm beni tanıyanlar bunu cok iyi bilir. Unutmayalım ki trafik bilimsel birşeydir ve er yada geç benim suçsuz lugum ispatlanacaktir. Olayın hız kamerası istikametinde olması oradaki ışıkların yanmaması ve kızların sağına soluna bakmadan 10 metre mesafeden yola atılmasına rağmen on tamponda kırık olmaması kafası çalışan insanlara benim süratli olmadığımı açıkça anlatır. Tekrar hatırlatmak isterim ki eline kalem alan herkes yazar olamaz ve bunları kitlelere ulaştıran gazeteler de en az bu beyin fakirleri kadar suçludur. Hukuki süreç Tamam lanip suçsuz lugum ispatlanacaktir ve o gün kendilerine tazminat davası açacağım.

Böyle bir açıklama gereği duymamdaki gerekçe dava sonuclanana kadar insanların olayın aslını bilmeden hakkımda ileri geri konuşmalarını engellemek tir. Saygılarımla"

 

KIBRIS 7/24

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.