1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Delinin Zoruna Bak!
Delinin Zoruna Bak!

Delinin Zoruna Bak!

Bu kadarına da pes... Mahkemede konuştu!

A+A-

Mahkemede konuştu: Ona cin musallat olmuş..

ÜMRANİYE’deki bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban’ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme’de yakalanan Köksal Şahin’in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
Sanık bugünkü duruşmada "Cin musallat olmuş, kendini doğradı" dedi.
Oysa olaydan sonra yakalandığında, “İ­ki gün ön­ce, bir­lik­te ol­du­ğu­muz­da vi­de­oya çek­miş­ti. On­la­rı in­ter­net­te ya­yın­la­mak­la teh­dit et­ti. Ben Yoz­gat­lı­yım, ‘re­zil olu­ru­m’ di­ye çok kork­tum. Son­ra bı­çak­la üze­ri­me yü­rü­dü, elin­den al­dım. Bo­ğuş­ma sı­ra­sın­da bı­çak kar­nı­na denk gel­di. Oluk oluk kan akı­yor­du. İkin­ci dar­be­yi bo­ğa­zı­na vur­dum. Bak­tım can çe­ki­şi­yor. Müs­lü­ma­nız. Faz­la can çe­kiş­me­sin di­ye, ke­li­me-i şe­ha­det ge­ti­rip bo­ğa­zı­nı kes­tim" demişti

--5344591.jpeg

"ANLADIĞIM KADARIYLA ONA CİN MUSALLAT OLMUŞ

" Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33), Fatma Şerban’ın kardeşi Sibel Şerban ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan Şahin, Şerban ile zaman zaman görüştüklerini belirterek, "Olay günü ’Senin canın sıktın. Stresini alayım’ dedi. İstemedim. Boynumda asılı olan duayı koparıp lavaboya attı. Yüzü ve tavırları değişti. Anladığım kadarıyla ona cin musallat olmuş. Bana sert sert bakarak, mutfağa gitti ve elinde bıçakla yanıma geldi. Sonra bıçakla bana saldırmaya başladı. İleri geri boğuşurken bıçak kendi karnına saplandı. Hiçbir şey olmamış gibi bana saldırmaya devam ediyordu. Ben de bir taraftan kendimi savunuyor ve kaçmaya çalışıyordum" dedi.

"KENDİNİ DOĞRAMAYA BAŞLADI"

O anları anlatmakta zorluk çektiğini ifade eden Köksal Şahin, "Sanki onu çarpan cinler beni de çarptı. Besmele bile çekemedim. Daha sonra beni bırakıp kendini doğramaya başladı. Hatırladığım kadarıyla bıçağı boğazına çekti. Sonra da yere düştü. Arapça bir şeyler söylüyordu. Can çekiştiğini gördüm kelimeyi şahadet getiremedi. Onun yerine ben getirdim. Yatak odasında bir çarşaf buldum ve sardım. Üzerini kapattım. Bir şişe içki içtim. Kapıyı açıp çıktım" diye konuştu.

’AKIL ZAYIFLIĞI’ OLUP OLMADIĞI YÖNÜNDE ADLİ TIP KURUMU’NDAN RAPOR ALINACAK

Evden çıktıktan sonra kendini İzmir Çeşme’de bulduğunu söyelen Şahin, "Kendime geldiğimde perişan bir vaziyette pansiyondaydım. İddia edildiği gibi de Fatma’nın evinden hiçbir şey çalmadım. Kendime geldikten sonra da teslim oldum" dedi. Mahkeme heyeti sanığa Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği ifadesinde Şerban’ı kendisinin öldürdüğü yönündeki beyanlarını sordu. Bunun üzerine Şahin, o ifadelerini kabul etmeyerek duruşmada anlattıklarının doğru olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, Köksal Şahin’in ’akıl zayıflığının’ olup olmadığının belirlenmesi Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.