1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet Akalın'dan Boşanma Açıklaması!
Demet Akalın'dan Boşanma Açıklaması!

Demet Akalın'dan Boşanma Açıklaması!

"Zor bir süreçten geçiyoruz"

A+A-

Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un yaşadığı sıkıntıları ve alışveriş alışkınlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlandı.

 Akalın: "Şuanda Bodrum'dayım. Knedime buradan çok bir şey almadım. Türkbükü'nden bir iki tane elbise aldım sadece. Buradan ne alıcaksın zaten. Eylül ayında Amerika'ya gideceğim 8-9 gün kalmayı planlıyorum. Benim tek kötü alışkanlığım pahalı markalar. Aldığım şeylerden pişman olmam" şeklinde konuştu.

Şarkıcı, evliliği ile ilgili ise:"Zor bir süreçten geçiyoruz kötü bir durum yok şuanda. Yaşadığımız sıkıntılı bir dönem. İnstagramda soyadımı değiştirdiğim iddiaları yalan. Evliliğimizde zor günler geçirdik. İnsanlara ne diyebilirim ki. Benim annemin ve kızımın sağlığı önemli. Annem çok güçlü durdu. Avukatım bana "böyle olaylarda önce aile birliği bozulur" dedi. Biz toparladık Allaha şükür. Bu süreçte dayanamıyorum dediğim zamanlar oldu. Eşimi çok seviyorum. Onunla hiçbir iş ilişkimiz yok. Ben ona maddi anlamda yardımda bulunmadım.Ben ne yapabilirim o kadar büyük rakamlara" açıklamalarında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.