1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet'e Gıcık Oluyorum!
Demet'e Gıcık Oluyorum!

Demet'e Gıcık Oluyorum!

Hande Yener: 'Demet'e gıcık oluyorum!'

A+A-

Hande Yener, sık sık polemik yaşadığı Demet Akalın'ın kendisiyle barışmaya yanaşmadığını öne sürdü. "Demet'te barışçıl karakter yok. Uzattığım zeytin dalını kırmayacaktı" dedi.

Uzun yıllardır yaşadıkları polemiklerle gündeme gelen Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki sürtüşme yeniden kızıştı. Uzun yıllardır yaşadıkları polemiklerle gündeme gelen Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki sürtüşme yeniden kızıştı. Önceki akşam Vip Room adlı mekandan çıkarken görüntülenen Yener, Akalın'la ilgili açıklamalar yaptı.

Etrafını çeviren çiçekçi çocuklardan birinin "Seni çekemeyen ölsün Hande Abla" sözüne "Ölmesin be! Ama beni çekemeyen sürünsün" diye karşılık veren şarkıcı, bu sözüyle Demet Akalın'a mı gönderme yaptığı sorusu üzerine "Ben Demet'le düşman değilim, her şeyi ona yormayın" dedi. Yener, Yıldız Tilbe'nin proje albümü için gelen teklifi çalışmada Demet Akalın da yer alacağı için kabul etmediği iddiasına şöyle yanıt verdi: "Birkaç kişiye daha albümünde yer alma sözü verdim. Kendi albümüm de olacağı için bir anda çok şarkım piyasaya girecek. Ama şarkılarımın çok boğulmasını istemiyorum. Demet'le ilgili bir durum değil bu. Ben neden onun varlığından rahatsız olayım?"

Şarkıcı, açıklamalarına şöyle devam etti: "Benim Demet'le hiçbir problemim yok. Ama biz birbirimizi görünce gıcık oluyoruz. Benim onunla uğraşacak kadar boş zamanım yok. O çok ilgileniyor benim hayatımla."

Geçmişte Demet Akalın'la barışmak istediğini, ancak geri çevrildiğini öne süren Hande Yener, "Ben daha önce ona zeytin dalı uzattım, kırdı. O dalı kırmayacaktı. Demet'te barışçıl karakter yok. Hülya Avşar'ın dediği gibi; sanatçıdan dost olmuyor. Kıskançlık, çekememezlik oluyor" diye konuştu.

Hande Yener, Gülşen'in sosyal medyada kendisini takip etmeyi bıraktığı iddiasına yanıt verdi: "O beni zaten takip etmiyordu. Ama ben hâlâ onu takip ediyorum. Sevdiğim, beğendiğim insanları takip ederim, karşılık da beklemem."

Hande Yener, "Ben neden Sıla'dan, Gülşen'den değil de Demet'ten rahatsız olayım? Benim hiçbir solist arkadaşımla problemim yok. Ama saydığım insanlar benim hayatımı gözetlemiyor, Demet ise hayatımı gözetleyip ben ne yapsam laf sokuyor" dedi.

5e52d9403fdf929de4012af80e435f11.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.