1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap

Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap

Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap

A+A-

Demet Akalın, Instagram'da Seren Serengil'i silmesi hakkında yayınlanan gönderiye, "Benim ne mesajla isim olur ne de düşmanlıkla. Yeni bir transferle zaten beni bol bol konuşacaksınız" diyerek müjdeyi verdi. Akalın'ın bu yorumu ise takipçilerini heyecanlandırdı.

Demet Akalın, boşandıktan sonra zor gününde yanında olmadığı gerekçesiyle Seren Serengil'i Instagram hesabından yayınladığı mesajla hayatından çıkardığını duyurmuştu. Magazin gündeminde çok konuşulan konuyla alakalı Instagram'da magazin yorumcusu Bilal Özcan'ın "Demet Akalın Seren'i neden sildi? sorusuna Akalın'danyorum geldi.

Demet Akalın, gönderiye yorum yaptığında ise yeni bir tansferin müjdesini de verdi. Ünlü şarkıcının müjdesini verdiği transferinin ise merak konusu oldu.

"BEN İŞİME GÜCÜME BAKARIM"

Akalın Instagram'da yaptığı yorumda. "Bilal abicim zor günlerdeen gecen benim ne mesajla isim olur ne de düşmanlıkla... Allah herkesin kalbine gore versin. Hayat bunları dert etmeyecek kadar kısa inan. Tek kırıldığım sevgili Gülşen di oda gönlümü aldı yoksa o onu demiş bu bunu demiş başkaları ne demiş inan boş şeyler. Ben isime gücüme bakıyorum yeni bir transferle zaten beni bol bol konuşacaksınız sizi seviyorum saygılar hürmetler." diyerek hakkında konuşulan konulara cevap verdi.

--3756802.jpeg

--3756804.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.