1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEMİR JOPLARLA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!
DEMİR JOPLARLA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

DEMİR JOPLARLA BİRBİRLERİNE GİRDİLER!

7 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da önceki gece kavga eden 2 grup, ortalığı savaş alanına çevirdi. 7 kişi tutuklandı, 1 kişi ise aranıyor

Mağusa’da önceki gece 

2 grup arasında meydana gelen kavgada ortalık savaş alanına döndü. “Niye bakıyorsun?” meselesinden çıkan kavgada 7 kişi demir jop ve demir profillerle birbirlerini ciddi şekilde darp etti. Ardından ise 2 kişi, karşı grupta bulunan Burak Göktürk Erdem’in aracına demir jop ve demir profillerle saldırarak aracın tüm camlarını, dikiz aynalarını ve kaportasını hasara uğratarak aracı hurdaya çıkardı. Polis ekipleri ise kısa sürede 7 zanlıyı tespit ederek tutuklarken araca hasar verenlerden biri olan Veli Yıldırım ise kayıplara karıştı. Kavgaya karışan Furkan Güven, Burak Göktürk Erdem, Alperen Özcan, Ahmet Oezov, Azamad Oezov, Jemşit Esedov ve Serhat Yıldırım ise dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarıldı. “Kavga”, “Rahatsızlık”, “Tecavüzkar alet taşıma” ve “Kasti hasar” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan 7 zanlı aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edilirken, olaya karışan Veli Yıldırım ise aranıyor.

Arabayı hurdaya çıkardılar

Meselenin tahkikat memuru Gökhan Kol, 20 Nisan 2019 tarihinde umumi bir yer olan Gülseren yolu üzerinde faaliyet gösteren bir pide fırını önünde zanlı Furkan Güven, Burak Göktürk Erdem ve Alperen Özcan’ın bir taraf olup kendilerine baktıkları gerekçesiyle diğer taraf olan zanlı Ahmet Oezov, Azamad Oezov, Jemşit Esedov, Serhat Yıldırım ve şuanda aranan Veli Yıldırım’ın bir taraf olup birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine tasarruflarında bulundurdukları demir jop, profil demir ve muhtelif materyallerle vurarak bir kavgada yer aldıklarını açıkladı. Mesele ile bağlantılı olarak zanlı Serhat Yıldırım ve aranmakta olan Veli Yıldırım kendileri ile kavga ettikleri gerekçesiyle olay yerinde bulunan zanlı Erdem’e ait LJ 304 plakalı araca tasarruflarında bulundurdukları demir jop ve demir profiller ile kasten ve kanunsuz olarak vurup kasti hasara uğrattıklarını belirten Kol, zanlıların tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ve mesele ile ilgili olarak Veli Yıldırım’ın da arandığını belirten Kol, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, tüm zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.