1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEMİR SOPALAR VE BİRA ŞİŞELERİ KONUŞTU!
DEMİR SOPALAR VE BİRA ŞİŞELERİ KONUŞTU!

DEMİR SOPALAR VE BİRA ŞİŞELERİ KONUŞTU!

Dişlerini kırdı!

A+A-

Lefkoşa’da sokak ortasında tartıştığı 17 yaşındaki Ş.K.’nin yüzüne bira şişesi ile vurarak dişinin kırılmasına neden olan Ali Gezer tutuklandı.

Devrim DEMİR

Lefkoşa Surlariçi Hürriyet Sokak üzerinde aralarında çıkan sözlü tartışmanın büyümesi sonucu öfkesine yenik düşen 18 yaşındaki Ali Gezer, elindeki bira şişesini tartıştığı Ş.K.’nin yüzüne vurarak dişinin kırılmasına neden oldu.

Ş.K., bölgede bulunanların müdahalesi ile hastaneye kaldırılırken, Ali Gezer mahkeme emri ile tutuklandı.

Gezer, aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Kavga büyüyünce ortalık karıştı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Parlak, zanlı Ali Gezer’in “vahim zarar”,  “ciddi darp”, “tecavüzkâr alet taşımak” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Mustafa Parlak, olayın 12 Kasım tarihinde saat 18.00 sıralarında Surlariçi Hürriyet Sokak üzerinde meydana geldiğini söyledi.

Parlak, zanlı Ali Gezer ve Ş.K., arasında sözlü tartışma yaşandığını, tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve Gezer’in elinde bulundurduğu bira şişesi ile Ş.K.’nin yüzüne vurarak ön dişinin kırılmasına sebebiyet verdiğini kaydetti.

Kavga esnasında demir sopanın kim veya kimler tarafından kullanıldığının henüz tespit edilmediğini kaydeden Parlak, zanlının Ş.K.,’nin yüzüne vurduğu bira şişesinin emare olarak alındığını ifade etti.

Parlak, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ancak, zanlının soruşturmaya etki edebilecek bir durumu olmadığını ifade ederek uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Suçlamaları kabul etmedi

Polisin talebinin tamamlanması üzerine söz hakkı alan zanlı Ali Gezer, suçlamaları kabul etmedi.

Kavganın yaşandığını birbirlerine demir sopalarla vurduklarını kabul eden Gezer, “kamera kayıtlarını istiyorum kavgaya karıştım ama ben zarar verecek şekilde vurmadım” diyerek savunmasını yaptı.

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.