1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEMİREL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!
DEMİREL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

DEMİREL AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Geçirdiği felcin ardından...

A+A-
Polis Başmüfettişi Niyazi Demirel’in annesi 83 yaşındaki Yezdan Demirel geçirdiği felcin ardından hayata gözlerini yumdu.

Aslen Lefkeli olan, çok uzun yıllar Mağusa’da yaşayan ve son yıllarını da Girne’de geçiren 83 yaşındaki Yezdan Demirel 2 ay önce yüksek tansiyon sebebi ile felç geçirmiş, ardından da yaşam mücadelesini bırakmayarak 2 ay dayanmış, fakat geçtiğimiz gün hayata gözlerini yummuştu. Polis Başmüfettişi Niyazi Demirel’in annesi olan Yezdan Demirel’in cenazesine çok sayıda polis, polis komutanı, polis çavuşu ve birçok siyasi de kayıldı.

 

Siyasilerde Demirel’i uğurladı

3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Meclis Başkanı Sibel Siber, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Milletvekilleri Hasan Taçoy, Ersin Tatar, Menteş Gündüz, Zorlu Töre, Hamza Ersan Saner ve daha birçok tanınmış isim ve sima Yezda Demirel’i son yolculuğuna uğurlayanlar arasında yer aldı.

 

Gözyaşları ile uğurlandı

Yakınları ve çevresi tarafından sevilen bir isim olan Demirel’in vefatı kendisini tanıyanları derinden üzdü. Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde öğle namazının ardından toprağa verilen Demirel’in cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Son yolculuğuna uğurlanan Demirel’in ailesi ve sevenleri son gününde onu yalnız bırakmadı.

Yeni Bakış

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.