1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. DENİZ SEKİ CEZAEVİ DIŞINDA!
DENİZ SEKİ CEZAEVİ DIŞINDA!

DENİZ SEKİ CEZAEVİ DIŞINDA!

DENİZ SEKİ CEZAEVİ DIŞINDA!

A+A-

Uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmaktan tutuklanan Deniz Seki ceza evinden hastaneye giderken görüntülendi. Vücudunda kist olduğu tespit edilen ve acil olarak Adli Tıp'a sevk edilen Deniz Seki muayene edildi.

'Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasından ardından Seki, 16 Kasım günü yakalanarak cezaevine konuldu. Şarkıcı rahmindeki kist nedeniyle tedavi olmak için savcılığa başvurdu. Seki, önceki hafta ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüş buradaki muayenesi sonucunda da kistin şiştiği ve patlamak üzere olduğu bildirilerek, acil ameliyat edilmesi gerektiği tespit edilmişti. Bu teşhis doğrultusunda da 'acil' olarak Adli Tıp Kurumu'na sevki istemişti.

Ünlü sanatçı, dün saat 10:00 sıralarında da Bakırköy Kadın Cezaevi'nden sivil bir minibüs ile Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Seki'nin getirildiği minibüse polis ekibi eskortluk yaptı. Geniş güvenlik önlemi alınan Adli Tıp Kurumu'nda yaklaşık 2 saat muayene edilen Seki, işlemlerin ardından cezaevine geri götürüldü. Seki'nin sırt çantası ile geldiği görüldü.

Armağan Çağlayan Deniz Seki'yi ziyareti sırasında yaptığı röportajda Bayhan ile ilgili iddiaları sordu:

“Bayhan’ın sizi ziyarete geldiği ve kabul etmediğiniz doğru mu, dün her yerde bu haber vardı” diyorum. “Hayır yok öyle bir şey. Gelmedi. Ama gelirse tabii ki görüşeceğim” diyor.

DENİZ SEKİ: “SADECE KENDİME ZARAR VERDİM”

Deniz Seki'nin menajeri Aras, "Her ayın ilk haftası açık görüşe gidiyorum. Bana, kendimden başka kimseye zarar vermediğini söyledi" dedi.

Cezaevine girdiği günden beri Deniz Seki' nin yardımına koşan menajer Özgür Aras, 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Aras, Deniz Seki hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevapladı. 'Deniz Seki'nin Bayhan'la görüşmeyi reddettiği haberlerine açıklık getiren Aras, “Bayhan'dan bize ulaşan bir talep olmadı. Avukatımız ameliyat için yasal başvuruyu yaptı. Bir an önce ameliyat olması gerekiyor ki ilerde sağlık açısından riskleri var” diye konuştu.

Görüş 40 dakika

Aras, Seki'nin iki kişilik koğuşa çıktığı haberlerini de yalanladı. Her ayın ilk haftası açık görüşe gittiğini ifade eden Aras, “Görüşme 40 dakikada bitiyor. Deniz yaptıklarını kabul ediyor ama 'Kendimden başka kimseye zarar vermedim' diyor. Söylediği iddia edilen 'Birlikte içelim' cümlelerin de gerçek olmadığını söylüyor” dedi.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.