1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. DENİZ SEKİ HALA BULUNAMADI AMA O GÖRÜŞTÜM DİYOR
DENİZ SEKİ HALA BULUNAMADI AMA O GÖRÜŞTÜM DİYOR

DENİZ SEKİ HALA BULUNAMADI AMA O GÖRÜŞTÜM DİYOR

DENİZ SEKİ HALA BULUNAMADI AMA O GÖRÜŞTÜM DİYOR

A+A-

Bonzai ile mücadele için çalışan Nuri Alço, Deniz Seki ile görüştüğünü söyledi.

 

Filmlerde kadınları içkilerine attığı uyuşturucu ilaçlarla kandırıp kötü yola düşüren Nuri Alço şimdi Bonzai illetiyle mücadele ediyor. Habertürk'e röportaj veren Alço, Bonzai ile mücadele çalışmasında ilk Deniz Seki'yi ile iletişime geçtiğini söyledi. Alço, "Daha önce de uyuşturucuyla mücadele özneli projelerde ve kampanyalarda yer aldım ama şunun altını çizmek istiyorum. Bu bir sosyal sorumluluk projesi değil, bir insanlık projesi... Vicdanı olan herkesin projesi." diyor.
 
İşte Nuri Alço röportajından ara başlıklar...
Sizin zamanınızda sanatçılar hak ettiği yere çok çalışarak ulaştığı için ona uygun şekilde yaşarlardı. Tabii şimdiki paralar da dönmediği için piyasada, ister istemez daha mütevazı hayatlarınız vardı. Şimdi dizinin bir bölümünden yüksek ücretler alan oyuncular uyuşturucu kullanımından gözaltına alınabiliyor.
 
Onların da örnek olması lazım. Madem bu işe bulaştılar bunu olumluya çevirsinler. Ne bileyim, çıksınlar basının karşısına pişmanlıklarını dile getirsinler. “Biz de artık bu savaşın içindeyiz. İstemeyerek girdiğimiz ortamlarda bu korkunç zehri denemiş bulunduk. Bir daha asla yapmayacağız” deseler bundan güzel caydırma yöntemi olabilir mi?
 
ESKİ SANATÇILAR TOPLUM İÇİN ÖRNEK KİŞİLİKLERDİ
Bizim eski sanatçılara baktığınız zaman giyim-kuşamlarıyla, örnek kişilikleriyle, tavırlarıyla kendilerini hep belli ederlerdi. Onlardan da destek bekliyorum.
 
"İLK DENİZ SEKİ İLE GÖRÜŞTÜM"
Kimler var?
Aslında bu konuyla ilgili ilk Deniz Seki ile görüştüm ama biliyorsunuz onun başında bir mahkeme olayı var. “Seve seve girerim Nuri, pişmanlığımı tüm içtenliğimle anlatmak isterim çünkü maalesef o tür ortamlara girmiş bulundum. Şu an nefretle bu işe karşıyım” dedi. Allah ona da kolaylık versin. İnşallah adalet yerini bulur. Hiç bilmediği halde yanındaki kişilerin oyununa geldi, kurban oldu. Yapanlar belli. Onların üzerine gidilsin. Bu kız da halka kazandırılsın.
 
"TEK İSTEĞİM KURTULMASI"
Deniz Seki'yi uyarmış mıydınız?
Öyle bir durumumuz olmadı. Tek istediğim kurtulması ve bu mücadelede yanımda yer alması. Kendisi de bunu çok istiyor.
 
nuri-alco-da-deniz-seki-yi-ariyor-963424.jpeg
 
DENİZ SEKİ HALA BULUNAMADI
Uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası aldığı için kaçan şarkıcı Deniz Seki için 10 kişilik özel ekip kuruldu. Daha önce 13 adrese baskın yapan polis Deniz Seki'yi hala arıyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.