1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Deniz Seki Hastanede!
Deniz Seki Hastanede!

Deniz Seki Hastanede!

Dua Edin...

A+A-

Cumartesi günü ameliyat olan Yeşim Salkım'ın Deniz Seki'nin şu anda hastanede olduğunu duyurması ve dua istemesi kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu.

Hastalığı süresince kendisine dua eden takipçilerine teşekkür eden Salkım, twitter sayfasından 'Beni yalnız bırakmayan sizler sağ olun var olun her şeyin başı sağlık arkadaşlar şu anda aynı ameliyatı sevgili Deniz Seki oluyor.  Lütfen ona da dua edin sağ sağlim iyileşip sağlığına kavuşsun arkadaşım iyi ki varsınız bazen sizi hiç tanımayan insanlar acınıza ortak oluyor.' mesajını paylaştı.

Yeşim Salkım hastane odasında böyle görüntülenmişti

28022678.jpg

DENİZ SEKİ'NİN TETKİKLERİ YAPIYOR
Yeşim Salkım'ın  bu mesajı Deniz Seki sevenlerini üzerken sanatçının basın danışmanından bir açıklama yapıldı:

Deniz Seki uzun süreden beri yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu ve Savcılık kararı ile bir kamu hastanesinde tedavi altına alındı. Cezaevine girdiği sırada ciddi bir sağlık sorunu olduğu ve bu nedenle cezaevine giremeyen Seki, cezaevine girer girmez sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak istediğini belirtmiş, C. Savcılığınca da Adli Tıp Kurumuna sevk edilmişti. Adli Tıp Kurumunca hastalığın ciddi boyutta olduğu ve sanatçının ameliyat olması gerektiğinin belirtilmesi üzerine bir kamu hastanesine sevki uzun süredir gündemdeydi.
 
Deniz Sekinin bugün ameliyat öncesi tetkiklerin yapılması ve ameliyatı için İstanbuldaki bir kamu hastanesine sevk edildiği, hastanede ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi. Sekinin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu ise netlik kazanmamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.