1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. DENİZ SEKİ'YE 2. ŞOK!
DENİZ SEKİ'YE 2. ŞOK!

DENİZ SEKİ'YE 2. ŞOK!

Üst üste şok yaşıyor!

A+A-

Nişanlısı Deniz Seki'yi terk etti

Klibinde pembe gelinlik giyerek evlilik provası yapan Seki'yi nişanlısı Faruk Salman'ın terk ettiği konuşuluyor.

Uyuşturucu ticareti yapmaktan yargılandığı davada hakkındaki 3 yıllık hapis kararının onandığı 30 Mayıs'tan beri polisten kaçan Deniz Seki'nin klibi 'İyisin Tabii' ve albümü 'İz' piyasaya çıktı. Seyhan Müzik'in patronu Bülent Seyhan, yoğun sipariş üzerine 30 bin CD'yi piyasaya dağıttı.

 
"KLİPTE EVLİLİK PROVASI YAPTI"
 
120 gündür kayıp olan Seki'nin Deniz Akel tarafından 4 ay önce çekilen klibi pazar saat 20.00'de netd müzik sitesinde yayınlandı ve kısa sürede 35 bin kez izlendi. Yönetmen Akel, "Klipte Deniz pembe gelinlik giydi. Duvağına bayıldı. Nişanlısı vardı, evlilik planları yapıyorlardı. Pembe duvağa bayıldı ve 'Ben bunu kullanmayı çok istiyorum' dedi. Hemen taktı. Klipte de evlilik provası yaptı" dedi.
 
"AYRILDIKLARINI BEN DE DUYDUM"
 
Ancak Seki'yi 2 yıl önce Kıbrıs'ta evlilik teklifi yapan nişanlısı Faruk Salman'ın terk ettiği konuşuluyor. Seki'nin albümüne 500 bin TL harcayan yapımcısı Bülent Seyhan, "Nişanlısının sıkıntı yaşadığını, ailesinin tedirgin olduğunu ve ayrıldıklarını ben de duydum. 3 aydır zaten hiç görüşmüyorlar. Bu şartlarda ilişki yürütülemez" dedi.
 
"NİŞANLISININ AİLESİ DENİZ'İ İSTEMİYOR"
 
Oya Aydoğan, canlı yayında Deniz Seki ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Aydoğan, "Duyduğuma göre Deniz Seki’nin nişanlısının maddi durumu çok iyiymiş.  Ama nişanlısının ailesi Deniz’le olmasını istemiyormuş. Bilhassa da nişanlısının babası epey karşıymış Faruk Salman’ın Deniz’le olmasına…" diye konuştu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.