1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENİZ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN
DENİZ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN

DENİZ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN

Deniz şimdi çok pişman

A+A-

Üniversite eğitimi için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta uyuşturucu tasarrufu suçundan yargılanan sanık 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Üniversite eğitimi için geldiği Kuzey Kıbrıs’a giriş yaptığı esnada üzerinde 24 gram uyuşturucu bulunarak Ercan Havaalanı’nda yakalanan sanık Deniz Kılıçoğlu hakkındaki dava dün karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Başkan Ömer Güran ve Yargıç Rauf Kürşat ve Yargıç Vedia Berkut Barkın’dan oluşan heyetin huzurunda yargılanan sanık hapis cezası ile cezalandırıldı. Kararda 15 Şubat tarihinde saat 21.00 sıralarında, Ercan Havaalanı’ndan, KKTC'ye giriş yapmak isteyen sanık Deniz Kılıçoğlu'nun üzerine narkotik detektör köpeğinin tepki göstermesi sonucunda yapılan aramada, 24 gram 780 miligram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığı belirtildi.

Uyuşturucu suçu çok yaygınlaştı…
Sanık hakkında verilen kararı okuyan Başkan Güran, uyuşturucu suçlarının yaygınlığına ve tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkat çekerek bu tür suçları işleyenlere caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdi. Güran, sanığın KKTC’ye eğitim maksadı ile geldiğini ancak tasarrufunda cüzi olmayan bir miktar uyuşturucu ile gelmesini ağırlaştırıcı sebep olarak değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Güran, sanığın işlemiş olduğu suçun caydırıcı olan hapis cezası ile cezalandırılması gerektiğine karar verdiklerini ve bu nedenle sanığı 6 ay hapis cezası ile cezalandırdıklarını söyledi. Mahkemenin kararı karşısında büyük üzüntü yaşayan sanığın pişmanlığı yüzünden okunuyordu.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.