1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENİZ SONU OLDU
DENİZ SONU OLDU

DENİZ SONU OLDU

Deniz sonu oldu

A+A-

Nadire BAHADİ

Akdeniz köyü yakınlarında dün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından kıyıya vuran bir erkek cesedi bulundu. Kısa süre sonra cesedin Değirmenlik’te ikamet eden Orman Dairesi’nde dozer operatörü olarak görev yapan 49 yaşındaki Şerafettin Tikici’ye ait olduğu ortaya çıktı. Polis 2 çocuk babası Tikici’nin ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. Lefkoşa Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Tikici’ye ait cesedin üzerinde dün gerçekleştirilen otopside ise ölüm sebebi suda boğulma olarak belirlendi.
Balıkçılar fark etti

Edinilen bilgide Akdeniz- Kormacit köyleri arasında dün sabah 9:00 sıralarında tekne ile balık avından dönen balıkçılar kıyıya vuran bir erkek cesedi bularak polise haber verdi. Üstü çıplak şort ile kumların üzerinde yatırken bulunan cesedin kısa süre sonra Değirmenlik sakini 49 yaşındaki Şerafettin Tikici’ye ait olduğu ortaya çıktı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından ise Şerafettin Tikici’ye ait ceset Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yüzü yaralı bulundu

Akdeniz köyü muhtarı Tarık Tarkan Bozalan olayın duyulmasının ardından hemen sahile gittiğini anlattı. Polisin bölgede yaptığı incelemede olta veya balık malzemesinin bulunmadığını söyleyen muhtar Bozalan, cesedin bulunduğunda yüzünde yaraların olduğunu, özellikle sol gözünün kötü durumda olduğunu anlattı. Bölgenin oldukça tenha olduğunu ve balıkçılar haricinde kimsenin bölgeye gitmediğini anlatan muhtar, kayalık olan bölgenin yüzmeye de yasak olduğunu kaydetti. Muhtar Şerafettin Tikici’nin yüzmek için bölgeye gittiğini ancak kayalıklardan kayıp düşerek hayatını kaybetmiş olabileceğini ifade etti. Bozalan ayrıca Tikici’nin Sadrazam köyde yapılan çalışmada dozer operatörü olarak görev yaptığını söyledi.

Boğularak hayatını kaybetti

Lefkoşa Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morgunda dün gerçekleştirilen otopside Şerafettin Tikici’nin suda boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Tikici’nin yüzünde bulunan yaraların ise boğulma neticesinde kayalıklara çarpması sonucu oluştuğu açıklandı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.