1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENİZ SUÇUNU İTİRAF ETTİ
DENİZ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

DENİZ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Deniz suçunu itiraf etti

A+A-

Narkotik ekiplerinin, Haspolat’ta bir eve düzenlediği operasyonunda 87 kök hintkeneviri bitkisi ile tutuklanan Yakup Deniz aleyhindeki soruşturma devam ediyor

Devrim DEMİR

Haspolat’ta narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 ayrı saksı içinde 87 kök hintkeneviri bitkisi yetiştirdiği gerekçesi ile tutuklanan Yakup Deniz aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Deniz dün ek tutukluluk talebiyle yeniden yargıç huzuruna çıkarıldı.

Mahkeme, zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini göz önünde bulundurarak 2 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Suçunu itiraf etti

Narkotik ve Kaçaklığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Döşenci, mahkemede verdiği ifadede, zanlı Yakup Deniz’in Haspolat’ta kalmakta olduğu evinde yakalandığını anımsattı.

Polis memuru Murat Döşenci, zanlı Yakup Deniz’in evinde mahkeme emri ile yapılan aramada 3 ayrı saksı içinde 87 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirildiğini ve zanlının tutuklandığını söyledi.

Döşenci, zanlı Deniz’den yapılan sorgulamada işlediği suçu işlediğine dair gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirterek, soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.