1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENİZİN İÇİNDEKİ ÇIĞLIKLARI DUYULDU AMA...
DENİZİN İÇİNDEKİ ÇIĞLIKLARI DUYULDU AMA...

DENİZİN İÇİNDEKİ ÇIĞLIKLARI DUYULDU AMA...

Denize girdi, boğularak yaşamını yitirdi!

A+A-

Gazimağusa'nın Bedis Plajı'bda dün öğleden sonra 67 yaşındaki Zübeyir Özgülleciler, yüksek dalgalarla denizde mücadele edemeyerek denizde boğulup, hayatını kaybetti.

Özgülleciler'in Avustralya'dan Kıbrıs'a tatil için geldiği ve serinlemek için denize girdiği öğrenildi.

Çevrede bulunan vatandaşların denizin içerisinde çığlıklarını duyması üzerine denize atlayarak kurtarmaya çalıştıkları Zübeyir Özgülleciler, yaklaşık 2 metre yüksekliğe ulaşan dalgalara çok fazla dayanamadı.

Ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Özgülleciler'in hastaneye varmadan hayatını kaybettiği öğrenildi.

Uzun yıllar Avustralya'da yaşayan ancak Eylül ayında tatil amaçlı Yeniboğaziçi köyüne ailesi ile birlikte gelen Özgüllecilerin kasım ayında Avustralya'ya geri döneceği de öğrenildi.

Özgüllecilerin kesin ölüm nedeninin bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği de öğrenildi.

Öte yandan, bölgede bulunan vatandaşlar Bedis Plajı'nda daha önceki yıllarda da benzeri boğulma olaylarının yaşandığını ifade ederken, buraya bu mevsimde girecek olanların dikkatli olmasını dilediler.

Olay yerinde yaşananlara canlı canlı tanıklık eden bir turist ise Özgülleciler'in dakikalarca denizde çırpındığını ancak profesyonel bir can kurtarıcı olmaması nedeniyle hayatını kaybettiğinden yakındı.

Turist, talihsiz adamı deniz kenarında bulunan 2 kişinin güçlükle karaya çıkardığını anlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.